Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Mihin Jumalaa tarvitaan?

Timothy Keller

Loppuunmyyty

34,00  30,60 

KustantajaPäivä
Julkaistu2011
Sivumäärä336
Koko134 x 213 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524755078

Miksi Jumala sallii kärsimyksen? Kuinka rakastava Jumala voi lähettää ihmisiä helvettiin? Miksei kristinusko ole suvaitsevaisempi?

Kirja on vastaus ihmisille, jotka etsivät Jumalaa mutta eivät pidä kristinuskoa vakavasti otettavana vaihtoehtona. Keller käsittelee yleisimmät vastaväitteet ja myös perustelee hyvin, miksi hänen mielestään kristinusko on tänäkin päivänä vakuuttava maailmankatsomus.
Yksi kirjan pääväittämistä on, että jokainen maailmankatsomus pohjautuu perimmältään uskomuksiin, joita ei voi todistaa kokemuksella tai järjellä; kenelläkään ei ole suoraa kosketusta absoluuttiseen totuuteen, vaan jokainen tarkastelee maailmaa osana omaa, usein alitajuista esiymmärrystään ja maailmankatsomustaan.
Keller on huomannut, että monet ihmiset toimivat “ikään kuin Jumala olisi olemassa”, vaikka väittävät, etteivät usko häneen.
Tämän kirjan perusteella Newsweek-lehti nimitti Timothy Kellerin 2000-luvun C. S. Lewisiksi. Kelleriltä on ilmestynyt aiemmin Päivän kustantamana kirja Tuhlaaja-Isä (2010).

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mihin Jumalaa tarvitaan?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524755078 Osastot: , ,