Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Miehen maraton

Heikki Hilvo

4,00  3,60 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuomen lähetysseura
Julkaistu2008
Sivumäärä150
Koko110 x 165 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516243637

Maratonin pituus on 42 kilometriä. Se on juostava kilometri kerrallaan, lopussa jopa metri kerrallaan. Elämäkin on elettävä alusta loppuun, ja mies menee maaliin asti vaikka ryömien. Matkalla on käyttöä myös Hyvälle Valmentajalle.

Rovasti Heikki Hilvolta on ilmestynyt kirja nimeltä Miehen maraton (Suomen Lähetysseura 2008), joka kertoo niin maratonin juoksemisesta kuin elämästä yleensä. Kirja sisältää ytimekkäitä hartauspakinoita, jotka käsittelevät mitä erilaisimpia miehen elämään liittyviä asioita: solmion historiaa, miesten putkiaivoja, trimmatun kropan tavoittelua, voimasanojen käyttöä, rukousta ja tietysti myös miehen ja naisen suhdetta. Asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, kuten miesten maailmassa on tapana. Monissa teksteissä keskustellaan myös Joosefin, Jeesuksen kasvatti-isän, kanssa.
Kirjassa on tekstejä 42 eli saman verran kuin maratonissa kilometrejä. Kerrontaa rytmittävät myös Hilvon kirjoittamat runot.
Kirjailija itse luonnehtii, että Miehen maraton on ”raskaampi kuin Aku Ankka, mutta kevyempi kuin hartauskirja”. Se sopii hyvin tavallisen suomalaisen miehen käteen.
”Tämä kirja ei ole vain maratoonareille vaan kaikille elämän tien tallaajille. Siis Sinulle ja minulle, rohkaisuksi. Huumorilla, mutta tosissaan”, Hilvo selvittää kirjassaan.
Rovasti Heikki Hilvo toimii Suomen Lähetysseuran ulkomaanosastossa aluekoordinaattorina. Hän on aiemmin työskennellyt perheineen lähetystyössä Taiwanilla.
Hilvolta on vuonna 2000 ilmestynyt kirja Kirje isältä (Suomen Lähetysseura), joka kertoo lähetyslasten isän tunnoista.
Miehen maraton -kirjaa kirjoittaessaan hän valmistautui elämänsä ensimmäiselle maratonille. Helsinki City Marathon elokuussa 2007 sujuikin hyvin, ja Hilvo pääsi maaliin hyvissä voimissa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miehen maraton”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516243637 Osastot: , ,