Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Messiaan paluu

Graham Turner

Loppuunmyyty

19,00  17,10 

KustantajaPäivä
Julkaistu2010
Sivumäärä279
Koko213 x 133 x 18 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789524754149

Kun Jeesus oli lähtenyt takaisin Isänsä luokse, enkelit sanoivat opetuslapsille Öljymäellä: ”Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän” (Ap. t. 1:11).Graham Turner avaa kirjassaan valaisevia näkökulmia Jeesuksen paluuseen ja Jumalan suunnitelmaan ihmiskuntaa ja lunastettua kansaansa varten. Turner kirjoittaa ytimekkäästi ja johdonmukaisesti. Hän ei painosta lukijaa omaksumaan esitettyjä tulkintoja vaan haastaa miettimään Raamatun sisältöä ja kokonaisuutta.

Kirjan esipuheessa Hannu Vuorinen kirjoittaa: ”Lukiessa tuntui välillä kuin olisi saanut käyttöönsä silmälasit: ennen sekava ja epämääräinen teksti tuli huomattavasti selkeämmäksi.” Näkökyvyn parantumiseen vaikuttaa suuresti se, että Turner tarkastelee Raamattua ”Daavidin tähden valossa”: kun ymmärtää kristinuskon juutalaisia juuria, Raamatun arvoitukset alkavat avautua.
Messiaan paluu -kirja ei ole vain tutkijankammion tuotos tai teoreettisen pohdiskelun päätelmä. Se on syntynyt keskellä seurakuntaelämää, johon kirjoittaja on antaumuksellisesti osallistunut. Siinä kuuluu matkalla olevan seurakunnan ääni ja samalla uuden maailman raikas ja houkutteleva kutsu.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Messiaan paluu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524754149 Osastot: , ,