Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Meidän kesken – Naisten ystävyyssuhteiden arkea

Arja Mäkinen

Loppuunmyyty

29,50  26,55 

KustantajaKirjapaja
Julkaistu2010
Sivumäärä187
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789522470942

Kanssakulkijoita ja sielunsiskoja.

Ystävä tukee ja rohkaisee, ja hänelle kerrotaan asioita, joista ei puhuta muiden kanssa. Ystävä pysyy vierellä vastoinkäymisissäkin. Erityisesti naisten on todettu tarvitsevan perheen ulkopuolisia ystäviä voidakseen hyvin. Ystävyys ei kuitenkaan ole silkkaa päivänpaistetta ja särötöntä sopusointua: ristiriidat, pettymykset ja vastavuoroisuuden katoaminen asettavat myös tälle ihmissuhteelle haasteita.
Miten ystävyys syntyy, kasvaa, kukoistaa ja toisinaan kuihtuu? Mitä tapahtuu, kun tiiviiseen ystäväkaksikkoon ilmestyy kolmas pyörä, oli se sitten kumppani tai toisen uusi ystävä? Voivatko mies ja nainen todella olla ystäviä? Entä kuinka ystävyyssuhteet vaikuttavat käsitykseen omasta itsestä?
Meidän kesken on matka ystävystymisestä ystävyyden arkeen iloineen ja suruineen. Kirjassa pohditaan muun muassa ystävyyssuhteiden merkitystä naisille, elämäntilanteiden vaikutusta ystävyyteen, miesten ja naisten välistä ystävyyttä sekä ystävyyssuhteiden päättymistä.
rja Mäkinen on helsinkiläinen yhteiskuntatieteiden tohtori. Hän on julkaissut aiemmin teoksen Vanhojapiikoja ja vapaita naisia (2008).

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meidän kesken – Naisten ystävyyssuhteiden arkea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522470942 Osastot: , ,