Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Meidän juttu — Kiusaamisen ehkäisy lasten vertaisryhmissä

Tiina Haapsalo ym.

28,00 

  
KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2020
Sivumäärä119
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789523541863

Vertaisryhmään liittyminen on lapselle iso askel, jossa tarvitaan niin ammattikasvattajan kuin kodin tukea. Miten ammattikasvattaja tunnistaa lapsen yksilölliset kehitystarpeet? Miten kotona voidaan tukea lapsen liittymistä ryhmään? Miten huomioidaan lapsen stressitekijät ja tuetaan lapsen aloitteellisuutta ryhmässä? Miten voidaan ennakoida ja ehkäistä kiusaamista?Opas muodostaa yhdessä Piki ja pöljä päivä -kuvakirjan kanssa tärkeän työkalun kasvattajille.Teemakokonaisuuksina avautuvat aukeamat tarjoavat monipuolisen ja toiminnallisen tavan käsitellä lapsen kehitykselle ominaisia haasteita ryhmässä. Jokaiseen teemaan on sisällytetty tietoa sekä ammattikasvattajille että vanhemmille. Tavoitteena on luoda lapselle mahdollisuus toimia ryhmässä tasavertaisena, vahvistaa vuorovaikutus-, tunne-, ja itsesäätelytaitoja, ehkäistä kiusaamista sekä tukea yhteistyötä lapsen perheen ja varhaiskasvatuksen välillä.

Tiina Haapsalo on varhaiskasvatuskouluttaja, työnohjaaja ja draamapedagogi.
Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja.
Katariina Nousiainen työskentelee erityisopetuksessa sekä varhaiskasvatuksen sisältöjen kouluttajana. Koulutukseltaan hän on LTO ja KK.
Elina Kauppila on helsinkiläinen tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja ja mindfulness-ohjaaja. Hän on kirjoittanut useita tunne- ja tietoisuusaiheisia kirjoja.
Laura Repo on väitellyt kasvatustieteen tohtoriksi pienten lasten kiusaamisesta ja toiminut aihepiirin asiantuntijana ja kouluttajana.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meidän juttu — Kiusaamisen ehkäisy lasten vertaisryhmissä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.