Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Matteuksen evankeliumi – Aramea-suomi interlineaarinen käännös

Tuomas Levänen (kääntäjä)

26,83 

  
KustantajaNehemia Media
Julkaistu2018
Sivumäärä247
Koko271 x 195 x 15 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789527111079

Aramea-Suomi interlineaari: Matteuksen evankeliumi on 5. osa sarjaa, jonka tarkoitus on tuoda pyhät kirjoitukset suomen kansalle Arameasta käännettyinä.  Kirja on hieno apu kaikille raamatunlukijoille. Se sisältää Raamatun tekstit aramean kielisenä, interlineaarisena sanasta sanaan -käännöksenä, sujuvakielisen käännöksen ja joissain kohdissa Leväsen kommentit vaihtoehtoisista käännöstavoista.

Tuomas Levänen on Piikkiössä asuva kielenkääntäjä, joka on kääntänyt Arameankielisiä tekstejä vuodesta 2000 lähtien. Nyt kirjana julkaistut ja julkaistavat tekstit on käännetty vuosien 2012-2015 aikana. Tuomas Levänen kiinnostui Arameankielisistä Raamatun teksteistä tutustuttuaan niihin ensimmäisen kerran vuonna 2000. Kirjoitusten tutkiminen johti vähitellen sisäiseen tarpeeseen ryhtyä suomentamaan tekstejä ja tarjoamaan niitä muidenkin suomalaisten ulottuville. Tuomas Leväsen käännökset on julkaistu aiemmin hänen verkkosivuillaan.
Vaikka internet onkin tehokas välinen jakaa tietoa, niin tuli Tuomas Leväselle lisääntyvästi kyselyjä, saada kyseisest tekstit kirjan muodossa.
Leväsen käännösten matka painetuiksi kirjoiksi mahdollistui sen myötä, kun Levänen oppi tuntemaan kirjojen kustantajana ja kustannustoimittajana toimivan Matti Lahtisen, jonka aloitteesta päätettiin siirtää teokset printtimediaan ja siten myös niiden saataville, joille internet tai sähköinen lukeminen ei ole luonteva kanava tai edes mahdollinen kanava hankkia tietoa.
Tuomas Levänen on jatkanut käännöstyötään osittain Israelista käsin vuoden 2015 syksystä lähtien. Halu ymmärtää arameaa aina syvemmin  ja siten tarjota aikaisempaakin laadukkaampia käännöksiä on saanut aikaan sen, että Levänen on nähnyt välttämättömäksi muuttaa osaksi vuotta kielen alkuperäisille syntymä- ja puhealueille.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Matteuksen evankeliumi – Aramea-suomi interlineaarinen käännös”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789527111079 Osastot: , ,