Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Matikasta moneksi

Tilly Kajetski , Minna Salminen

39,50  35,55 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2009
Sivumäärä122
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516277977

Toiminnallista matematiikkaa varhaiskasvatuksesta esiopetukseenMatematiikan oppimisessa on tärkeää hyödyntää lapsen luontaista tapaa toimia. Lapset saavuttavat hyvät matemaattiset valmiudet jo varhaiskasvatuksessa, kun aikuinen on selvillä esimatemaattisten taitojen rakentumisesta ja toimii systemaattisesti…

Toiminnallisessa matematiikan opetuksessa välineitä käytetään monipuolisesti ja tavoitteellisesti. Näin tuetaan lapsen yksilöllistä oppimista. Esiopetusikäisen lapsen matematiikan opetuksessa käytetään hyväksi eri aistikanavia sekä hyödynnetään eheyttämisen tarjoamat mahdollisuudet. Kirjassa esitellään runsaasti sekä itse valmistettuja että ostettuja matematiikan varhaiskasvatukseen sekä esi- ja alkuopetukseen soveltuvia välineitä. Kirjan tarkoituksena on tuoda iloa matematiikan oppimiseen ja tarjota matematiikkaa kaikille. Matikasta on moneksi!
Erityisesiluokan opettaja Tilly Kajetski (s. 1960) toimii Espoon Matikkamaan Kultaisessa Kuutiossa mm. kouluttajana. Hän kokeilee, kehittää sekä soveltaa omassa työssään välineitä ja toimintaa erityispedagogiikan näkökulmasta.
Lastentarhanopettaja, esiluokanopettaja ja Espoon Matikkamaan konsultoiva opettaja Minna Salminen (s. 1972) toimii työn ohella kouluttajana. Hän on myös Espoon Matematiikan Varhainen Tuki -hankkeen toinen vetäjä. Hän kokeilee, kehittää sekä soveltaa omassa työssään välineitä ja oppimateriaaleja matematiikan oppimisen varhaisen tukemisen näkökulmasta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Matikasta moneksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516277977 Osastot: , ,