Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Maailmanlähetys tienhaarassa

Risto A. Ahonen

5,00  4,50 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuomen Lähetysseura
Julkaistu2012
ISBN / EAN9789516244153

: siirtymävaiheen missiologisia kysymyksiäKristinuskon nopea leviäminen Afrikassa, Aasiassa ja muualla kolmannessa maailmassa on aiheuttanut suuria muutoksia kirkkojen elämässä. Vanhan kristikunnan aika on ohi, sillä valtaosa kristityistä asuu länsimaiden ulkopuolella.Kristillinen lähetystyö perustui vuosisatojen ajan siihen, että Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta lähetettiin lähetystyöntekijöitä muualle maailmaan. Kirkosta eroaminen ja yhteiskunnan moniarvoistuminen on koetellut eurooppalaisia kirkkoja ja johtanut niiden tekemän lähetystyön laskuun. Samaan aikaan Aasiasta ja Afrikasta on lähtenyt kymmeniä tuhansia lähetystyöntekijöitä eri puolille maailmaa.

Meneillään on harvinainen siirtymävaihe, jossa Afrikan ja Aasian kirkot ovat ottamassa päävastuun maailmanlähetyksestä. Tässä kirjassa tarkastellaan siirtymävaiheen ongelmia ja kysellään Euroopan kirkkojen missionaarista roolia uudessa tilanteessa.
Kirjoittaja on Helsingin yliopiston missiologian dosentti ja on aikaisemmin toiminut mm. Suomen Lähetysseuran teologisena sihteerinä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailmanlähetys tienhaarassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516244153 Osastot: , ,