Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Löydä elämäntehtäväsi

Ritva & Kristian Sand

10,00  9,00 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Sivumäärä320
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525114911

Ihminen joka ei tiedä elämäntehtäväänsä, on heikko, tyhjä ja päämäärätön. Eikä hän varmastikaan koe täyttymystä, ennen kuin löytää sen! Kukaan, joka ei tunne elämäntehtäväänsä, ei koe lepoa, iloa eikä sisäistä tyydytystä.Nooalla oli päämäärä…

…niin oli myös Aabrahamilla, Jaakobilla, Mooseksella, Joosualla ja kaikilla kuuluisilla Raamatun henkilöillä. He tiesivät, mitä heidät oli kutsuttu tekemään – ja tekivät sen! Heidän koko elämänsä keskittyi heidän elämäntehtäväänsä valmistautumiseen ja sen täyttämiseen! He kuolivat tietäen, että olivat palvelleet Jumalan tarkoitusta oman sukupolvensa aikana!
Olet aivan yhtä erityinen kuin kaikki nämä ihmiset. Ef. 2:10 sanoo: ”Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.” Jumala on edeltä käsin suunnitellut ja valmistanut sinulle, hyviä, eläviä ja kuuliaisia tekoja! Hänelllä on suunnitelma – tarkoitus – työ, jota sinun on määrä tehdä hänelle ja jota kukaan toinen ei voi tehdä! Se on sinun elämäntehtäväsi!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Löydä elämäntehtäväsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525114911 Osastot: , ,