Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Lattiakuvat 3 – nuorille ja aikuisille

Aulikki Mäkinen

35,00 

  
KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2012
Sivumäärä97
Koko232 x 176 x 10 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516279476

Lattiakuvat on raamatunkerronnan menetelmä, jota voi tehdä hyvin eri-ikäisten ihmisten kanssa lapsista aikuisiin. Tämän kirjan tarinat on suunnattu tukemaan erityisesti nuoriso- ja aikuistyön hartauselämää. Raamatusta nousevissa lattiakertomuksissa pohditaan niin epäoikeudenmukaisuutta ja lähimmäisen rakastamista kuin oman paikan löytämistä ja menneeseen takertumista.

Lattiakuvissa olennaista on osallistujien kokemus yhteydestä sekä ihmisen kokonaisvaltaisuu; kehollisuutta ei ole näissäkään kertomuksissa unohdettu. Tärkeintä on kuitenkin saattaa osallistujien elämä ja Raamatun kertomukset vuoropuheluun toistensa kanssa. Tämän kirjan tarinat ovat käytössä testattuja ja lähtökohdiltaan yksinkertaisia, muun muassa materiaalia tarvitaan vain vähän.
Lattiakuvat on Saksassa syntynyt uskonnonpedagoginen menetelmä. Männistön seurakunnan kirkkoherra Aulikki Mäkinen on vaikuttanut keskeisesti menetelmän leviämiseen Suomessa. Koulutusta menetelmään tarjoavat muun muassa Seurakuntaopiston Lapsityön Instituutin ja Seurakuntien Lapsityön Keskuksen kouluttajat.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lattiakuvat 3 – nuorille ja aikuisille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *