Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Läsnäolon taito : johdatus kiireettömään elämään

Owe Wikström

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2.p. 2012
Sivumäärä270
Koko178 x 110 x 20 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516078680

Owe Wikström haastaa vastarintaan nykyajan kiirettä vastaan. Älä aina seuraa aikaasi! Löydä uudestaan hyvä yksinäisyys! Wikström pohtii aikamme suuria niukkatekijöitä: elämännautintoa ja syvää vakavuutta. Hän miettii kepeyden ja viivähtelevän keskustelun tarvetta, mystiikan houkutusta ja ihmisen pelkoa aloittaa matka omaan sisimpäänsä. Hän rohkaisee lukijoitaan pysähtymään ja hoitamaan itseään. Se merkitsee sisäistä matkantekoa, joka joskus käy yksiin konkreettisen matkan kanssa.

Kirjailija kertoo matkastaan Budapestiin, Pietariin ja Assisiin. Ne ovat olleet eräänlaisia pyhiinvaelluksia ja tilaisuuksia mietiskellä olemassaolon juuria.
Läsnäolon taito on kepeä ja oppinut, totinen ja repäisevä kirja. Sitä voi lukea sieltä täältä selaillen, esimerkiksi kahvilassa tai mukavassa nojatuolissa. Owe Wikström haastaa löytämään kiireen sijalle hyvää yksinäisyyttä, levollisia keskusteluja, hiljaisuutta.
Tekijä:
Owe Wikström on Upsalan yliopiston uskonnonpsykologian professori. Hän on kirjoittanut ammattikirjallisuuden ohella monia teoksia, jotka lukijat ovat ottaneet omakseen. Wikströmin tuotannosta on aiemmin suomennettu teokset Häikäisevä pimeys, Salattu ihminen sekä Sielu ja sointi.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Läsnäolon taito : johdatus kiireettömään elämään”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516078680 Osastot: , ,