Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Lapsen ihmisoikeus – Oikeus isään ja äitiin

Tapio Puolimatka

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuunta-kirjat / Uusi Tie
Julkaistu2014
Sivumäärä256
Koko211 x 141 x 17 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516195981

Jos ihmiset voivat ottaa pois jotakin niin kallisarvoista kuin äidin tai isän ja saada meidät tuntemaan kiitollisuutta tästä menetyksestä, mitä muuta ihmiset voivat ottaa meiltä pois? Miten voit odottaa tulevan sukupolven taistelevan vapauden, demokratian, puhtaan ilman ja veden puolesta, kun heiltä on varastettu jotakin niin kallisarvoista ja perustavaa kuin äiti tai isä?- Alana Newmanin kirjallinen lausunto Kalifornian lakiasäätävälle edustuslaitokselle

Professori Tapio Puolimatka analysoi kiivaana käyvää keskustelua sukupuolineutraalista ja perinteisestä avioliittokäsityksestä. Pureutuen molempien avioliittokäsitysten tausta-ajatuksiin hän vastaa seuraaviin kysymyksiin: Onko sukupuolineutraalin avioliiton laillistaminen ihmisoikeuskysymys? Kenen tasa-arvo ja ihmisoikeudet avioliiton on tarkoitus turvata? Onko yhteiskunta unissakävelijän tavoin laillistamassa käytänteitä, joiden seuraamuksia ei ole koskaan perusteellisesti pohdittu?
Puolimatka peräänkuuluttaa unohdettua keskustelua lasten oikeudesta isään ja äitiin. Hän kysyy, voidaanko tämä perusoikeus poistaa avioliittolaista. Suojeleeko kukaan yhteiskunnan kaikkein hauraimpien ja puolustuskyvyttömimpien jäsenten perusoikeuksia?
Tapio Puolimatka toimii kasvatuksen teorian ja tradition professorina Jyväskylän yliopistossa ja käytännöllisen filosofian dosenttina Helsingin yliopistossa.

  1. Keke

    Nyt on todella raudanlujaa asiaa tiivistetty näiden kansien sisään. Kirjassa ammattifilosofi, arvostettu kasvatuksen teorian ja tradition Professori Tapio Puolimatka tarttuu härkää sarvista ja ottaa jämäkästi kantaa julkisessa mediassa vaietuihin tosiasioihin, joita uusi avioliittolakialoite toisi toteutuessaan mukanaan yhteiskuntaan. Tämä on Kirja, joka tempaa mukaansa,herättää ajatuksia, ja joka ei jätä taatusti ketään kylmäksi vaan antaa vastauksia ja avaa näköalaa asiaan joka on nyt pinnalla,ja äärimmäisen tärkeä tulevien sukupolvien kannalta. Tämä teos on sisällöltään ainutlaatuinen Suomessa.
    Tämä kirja kannattaa ehdottomasti lukea, ja vaikka olisi erimieltäkin kirjoittajan kanssa,niin sitä suuremmalla syyllä!
    Itse sain tästä kirjasta paljon tietoa ja vastauksia kysymyksiini, ja uskon että myös muutkin saavat!

Lisää arvio

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516195981 Osastot: , ,