Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kuusi päivää jakaa kristityt

Pekka Reinikainen

20,00  18,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaTV7 Kustannus
Julkaistu2020
ISBN / EAN9789525865745

”Pekka Reinikainen analysoi tässä kirjassaan uudella ja erikoisen mukaansatempaavalla tavalla reaalimaailmaa koskevia havaintoja ja Jumalan Sanan poikkeuksellista yhteensopivuutta. Kristitty voi rohkeasti luottaa Sanaan.”Pekka Rahkila, TkT, FT, TMTiedemiehet myöntävät, että evoluutiokehitys on mahdottomuus. Raamatun luomiskertomukselle on naurettu, koska Jumalaa ei pitänyt olla. Kokeellisen tieteen tutkimustulokset todistavat silti aivan muuta. ”On tullut aika tehdä johtopäätökset. Todistusaineistoa on riittävästi”, Pekka Reinikainen kirjoittaa erityisesti kristityille tässä Puheenvuoroja-sarjan avausteoksessa. ”Nyt kivetkin jo huutavat, sillä fossiilit eivät suostu enää vaikenemaan.”Pekka Reinikainen on toiminut käytännön lääkärinä 40 vuotta sekä mm. valtioneuvoston, kirkon ja lääkärijärjestöjen tehtävissä. Hän on Suomen lääkäriliiton valtuuskunnan jäsen. Hän tekee TV7:lle Herra käyttää lääkäriä -ohjelmaa.

Pekka Reinikainen: Kuusi päivää jakaa kristityt
Geologia, paleontologia, DNA-tutkimus – tieteenalat, joilla on yritetty tukea alkuräjähdystä ja evoluutioteoriaa – todistavat yhä selvemmin nämä viralliset maailman synnyn tulkinnat vääriksi, ja tiedepiiritkin myöntävät sen. Myös jokaisen kristityn täytyy päättää kantansa. Voiko Raamatun luomiskertomukseen luottaa kirjaimellisesti? Voi, sanoo lääkäri Pekka Reinikainen uudessa kirjassaan Kuusi päivää jakaa kristityt. Kokeellisen tieteen keinoin on mahdotonta osoittaa Raamatussa ilmoitettua maailman historiaa vääräksi. Sen sijaan havainnot sopivat hämmästyttävällä tavalla Raamatun kuvaukseen.
Pekka Reinikainen, itse entinen ateisti ja evoluutioteorian kannattaja, on tunnettu värikkäänä ja persoonallisena puhujana ja kirjoittajana. Lääkäriopinnoissaan Ranskassa hän itse huomasi evoluutioteorian ja uusdarvinistisen kehitysopin olevan ristiriidassa tieteellisen tutkimuksen havaintojen kanssa. Reinikainen teki uskonratkaisun ”järkipohjalta” pitkälti tieteellisten havaintojen perusteella. Kuusi päivää jakaa kristityt on Reinikaisen värikäs ja kuvia kumartamaton katsaus kokeellisen tieteen tuoreimpiin havaintoihin. Kirja on TV7 Kustannuksen uuden Puheenvuoroja-sarjan avausteos.
Kirjasta poimittuja Reinikaisen sanoja:
”Miksi Jumala olisi katsellut vailla merkitystä olevaa kosmosta ja luomakunnan taistelua vuosimiljardien ajan, ja istuttanut sinne kuvakseen luomansa ihmisen vasta aivan kalkkiviivoilla? ”
”Nyt jopa kivettymät ovat ryhtyneet huutamaan heille, jotka ovat kiinnostuneita totuudesta, sillä fossiilit eivät suostu enää vaikenemaan. ”
”Modernit ylipapit ja kirjanoppineet pilkkaavat Raamattunsa todesta ottavia kristittyjä. Tämä on heidän vakiintunut käytäntönsä, koska heillä ei ole kokeellisen tieteen suomia asiaperusteita, joilla Raamatussa ilmoitetun historian voisi kumota. Kokeellisen tieteen keinoin on mahdotonta osoittaa Raamatussa ilmoitettua maailman historiaa vääräksi. Siitä Jumala itse on pitänyt huolen. Kokeellinen tiede osoittaa, että luomakunta on suunniteltu!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuusi päivää jakaa kristityt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525865745 Osastot: , ,