Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kuka tuo mies on?

John Ortberg

Loppuunmyyty

32,00  28,80 

KustantajaPäivä
Julkaistu2012
Sivumäärä256
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524755672

John Ortberg tarkastelee Jeesusta monesta näkökulmasta ja kokoaa samalla yhteen tärkeitä totuuksia hänen persoonastaan ja vaikutuksestaan arvomaailmaamme, taiteeseen ja moniin käytännön elämän alueisiin.

Ortberg tekee selväksi, että Jeesus ei ollut kiinnostunut uskonnollisten, rikkaiden eikä vaikutusvaltaisten ihmisten miellyttämisestä. Hän halusi lähestyä, palvella ja auttaa juuri niitä, joita yhteiskunnan onnistujat ja menestyjät pyrkivät välttelemään. Jeesuksen seuraajilleen antama käsky tuoda toivoa kärsivään maailmaan on yhä voimassa.
Kirjan loppuosa käsittelee Jeesuksen heräämistä kuolleista ja ihmisen ruumiillista ylösnousemusta. Tähän ydintotuuteen meidän kaikkien täytyy ottaa kantaa. Ortberg myös osoittaa, miten tämä totuus vaikuttaa jokaisen ihmisen elämään ja maailmankaikkeuden tulevaisuuteen. Moni saattaa yllättyä kuullessaan, ettemme vietäkään iankaikkisuuttamme ”taivaassa” harppua soitellen, vaan ruumiillisina olentoina uudeksi luodussa maassa, jossa tietoinen, persoonallinen, aktiivinen elämämme jatkuu.
Jokainen aika tarvitsee päivitetyn kuvauksen Jeesuksesta; meidän pitää kuulla muuttumattomia, ikuisia totuuksia hänestä tavalla, joka puhuu juuri tälle sukupolvelle. Jos Jeesuksen persoona hiukankin kiinnostaa, ihminen jaksaa kyllä lukea tämän helppolukuisen ja mukaansatempaavan kirjan. Silloin hän saa vastauksen kysymykseensä: ”Kuka tuo mies on?”

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuka tuo mies on?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524755672 Osastot: , ,