Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kuinka on sun sielus laita?

Uuras Saarnivaara

3,00  2,70 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaEv. lut. Herätysseura
Julkaistu5.p. 1976
Sivumäärä134
Koko120 x 170 x 10 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen

Tienviittoja sekä tietä kyseleville, että sitä vältteleville. Kirja ammentaa vastauksia Raamatusta aikamme ihmisen kristinuskoa koskeviin kysymyksiin ja vastaväitteisiin.

Kun aikamme ihminen joutuu kosketuksiin kristinuskon kanssa, hänellä on monia mielestään päteviä vastaväitteitä sitä vastaan. Toiset näistä vastaväitteistä ovat tietopuolisia, toiset käytännöllisiä. Hänen mielestään kristillinen usko ei sovi nykyajan valistuneen ja elämän kiireiden keskellä hyörivän ihmisen elämään. Tiede, yhteiskunnalliset liikkeet yms. antavat hänen mielestään paremman vastauksen hänen ongelmiinsä kuin kristinusko. Mutta samalla hän tuntee merkillistä tyytymättömyyttä, tyhjyyttä ja elämän tarkoituksettomuutta. Elämä ei tunnu antavan sitä, mitä siltä toivoo, vaikka kuinka yrittää sitä tavoitella. Myös monilla sellaisilla, jotka haluavat tulla kristityiksi tai olla kristittyjä, on vaikeita kysymyksiä ja ongelmia.
Tri Uuras Saarnivaaran kirja ”Kuinka sun sielus laita?” pyrkii antamaan vastauksia näihin aikamme ihmisten kysymyksiin, vastaväitteisiin ja etsintään. Sen vastaukset eivät ole inhimillisen viisauden sanelemia, vaan enimmäkseen suoraan Jumalan sanasta ammennettuja. Kirja on laadittu siinä vakaumuksessa, että Raamattu on aikamme ihmisen ongelmien ratkoja paremmin kuin mikään inhimillinen viisaus, jopa niiden ainoa todellinen ratkoja. Kristuksessa ja Jumalan pettämättömäsä sanassa on apu ja ratkaisu vaikeimpiinkin kysymyksiin.
Niille, jotka ovat kutsutut toisia opastamaan, kirja tarjoaa apua ja opastusta, jota he ovat kaivanneet.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuinka on sun sielus laita?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 10139 Osastot: , ,