Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti

Ari Palola (toim.)

25,00  22,50 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuomen rauhanyhdistysten keskusyhdistys
Julkaistu2018
Sivumäärä256
Koko133 x 203 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789518433470

Kirjan Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti tavoitteena on antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen kristillisyyden opetuksesta ja herättää kiinnostusta uskon perusteita kohtaan.Kirjan artikkelit kuvaavat, millaisia ovat uskostamme nousevat opinkäsitykset, ja kertovat, mihin raamatunkohtiin ja Lutherin opetuksiin nämä käsitykset perustuvat. Lisäksi artikkelit avaavat opillisissa tarkasteluissa käytettävien käsitteiden merkityksiä. Loppuosan artikkelit laajentavat näkökulmaa elämään kristittynä.

Mauno Soronen kirjoittaa Jumalan ilmoituksesta: ”Jumalan olemassaoloa ei voida tieteellisesti todistaa – toisaalta ei myöskään sitä, ettei Jumalaa olisi. Tieteellinen tieto ei myöskään tee Jumalaa olevaksi tai olemattomaksi. Parhaimmillaan tieto kirkastaa Jumalan suuruutta. Ihminen tahtoo kuitenkin kasvaa Jumalan rinnalle ja Jumalaa suuremmaksi. Hän haluaa tietää kaiken. Jumalan lahjoittama järki tulee helposti kompastuskiveksi eikä tieksi Jumalan luo.”
ri Pelkonen kirjoittaa Jumalan armosta: ”Armo erottaa kristillisen uskon muista uskonnoista. Pelastavasta uskosta ei voida puhua ilman puhetta armosta. Armo on ihmisen pelastumisen ja vanhurskaaksi tulemisen ydinasia. Raamattu opettaa, että ihminen pelastuu armosta uskon kautta Jumalan lahjana ilman omia tekoja, koska Jumala on antanut uskoville Kristuksen.”
Hanna Ottman kirjoittaa artikkelissaan Yksin uskosta: ”Usko muuttaa kristityn rakastamaan Jumalaa, vanhurskautta, puhtautta ja hyvyyttä. Kaikki kristityn lahjat, tahto, mieli ja teot kääntyvät palvelemaan Jumalaa. Tämä muutos tapahtuu väistämättä, sillä hyvä puu ei voi tuottaa huonoa hedelmää. Tämä ei tarkoita, etteikö kristitty edelleen tee syntiä ja tunne houkutusta syntiin, mutta se ei ole enää hänen tahtonsa. Uskon hedelmänä kristitylle tulee halu taistella syntiä vastaan.”
Kirja on tarkoitettu kaikille uskon perusteista kiinnostuneille.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789518433470 Osastot: , ,