Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kristillisen uskon perusteet

Alister E. McGrath

48,90 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu3. p. 2017
Sivumäärä695
Koko242 x 162 x 41 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789522472380

Kattava ja monipuolinen teos kokoaa yhteen kristillisen uskon peruskysymykset koko kristillisen historian ajalta. Klassikon asemaan noussut Kristillisen uskon perusteet on lukijaystävällinen ja selkeä yleisesitys kaikille niille, joita kiinnostaa nähdä, millainen ajatusseikkailu kristinuskon oppihistoria on ollut ja millä tavoin sen kehitys jatkuu omana aikanamme.

Teoksessa on kolme osaa: Ensimmäinen osa on kattava teologianhistoriallinen katsaus kirkkoisistä nykypäiviin. Esille nousevat kunkin aikakauden merkittävimmät teologiset kehityslinjat, ajattelijat, kiistakysymykset ja koulukunnat. Toisessa osassa kysytään, mitä teologia on ja tutustutaan syvemmin teologisiin peruskäsitteisiin, kuten ilmoitus, Raamattu, traditio ja järki. Kolmannessa osassa käydään läpi kristillinen dogma ja sen merkittävimmät tulkinnat.
Uskonnon ja tieteen välisen suhteen ja ateismin tutkimukseen erikoistunut McGrath on filosofian tohtori (molekulaarinen biofysiikka) ja teologian tohtori. Hän on tutkinut muun muassa teologianhistoriaa ja systemaattista ja luonnontieteellistä teologiaa. Hän on teologian, uskonnon ja kulttuurin oppituolin haltijana King's Collegessa Lontoossa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kristillisen uskon perusteet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522472380 Osastot: , ,