Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kotona kristinuskossa

Kari Kuula

Loppuunmyyty

30,90  27,81 

KustantajaKirjapaja
Julkaistu2. p, 2014
Sivumäärä310
Koko200 x 142 x 21 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789522472861

Kristinuskon opinkappaleet ovat kuin taivaankappaleet avaruudessa: jossain siellä kaukana eivätkä ainakaan pilvisellä säällä kovin selkeästi näkyvissä. Kari Kuula tarttuu uudessa teoksessaan uskonnon ja arkijärjen suhteeseen. Hän käy kristinuskon keskeiset näkemykset läpi selkeästi ja ymmärrettävästi. Teoksessa pohditaan uskomisen mahdollisuutta maailmankatsomuksellisten haasteiden keskellä. Kirja sopii kristinuskosta kiinnostuneelle etsijälle ja pohtijalle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa oikein on kysymys ja miten ajatteleva ihminen voi uskoa.

Viime vuosina on ilmestynyt sekä kristinuskon mielekkyyttä kyseenalaistavia että sitä puolustavia kirjoja. Uskomisen mahdollisuuksista on julkaistu vähän kotimaista tietokirjallisuutta. Kari Kuulan kriittinen ja samalla omakohtainen teos paikkaa tätä puutetta.
Teologian tohtori Kari Kuula on kuopiolainen pappi ja Helsingin yliopiston Uuden testamentin eksegetiikan dosentti. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja Raamatusta ja kristinuskosta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotona kristinuskossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522472861 Osastot: , ,