Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kotipuutarhurin vuosikalenteri

Paula Steele

25,90 

  
KustantajaAurinko Kustannus
Julkaistu2021
Sivumäärä207
Koko246 x 175 x 17 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789522307347

Olitpa sitten parvekepuutarhuri tai suuren pihan omistaja, tämä kirja on suunniteltu tuomaan sinulle iloa ja apua puutarhan suunnitteluun ja askareisiin ympäri vuoden. Puutarhakauden aikana voit tehdä merkintöjä kylvöistä, kasvusta ja saadusta sadosta. Muistiinpanoista on usein hyötyä seuraavaa kautta suunniteltaessa. Talviaikaan on ilahduttavaa selailla puutarhakalenterin muistiinpanoja menneiltä kausilta – missä on onnistuttu ja mitä voisi seuraavalla kerralla tehdä toisin.

Myös tulevan kauden suunnittelu on osa antoisaa harrastusta ja se pidentää puutarhakautta huomattavasti. Kalenteriin voit kätevästi kirjata tiedot niistä siemenistä, joita aiot kylvää. Vuoden edetessä voit helposti tarkistaa siemenpusseista kirjaamasi kylvöajankohdat ja kasvatusohjeet. Näin vältyt siemenpussien jatkuvalta tutkiskelulta ja pysyt oikeassa kylvöaikataulussa.

Kalenterikirjassa on tilaa suunnitelmille ja dokumentoinille sekä vinkkejä kaikenlaisille puutarhureille, niin avomaalle kuin parvekkeelle. Kirjassa on tilaa neljän vuoden merkinnöille; kalenteriosio ei ole tiettyyn vuoteen sidottu, vaan sen voi ottaa käyttöön minä vuonna tahansa.

Paula Steele on vihtiläinen puutarha- ja kirja-alan moniosaaja, jolle mikään vihreä ei ole vierasta.

Paino 0.476 kg
Mitat 24.6 × 17.5 × 1.7 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotipuutarhurin vuosikalenteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522307347 Osastot: , ,