Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kirkkomuskari

Mari Torri-Tuominen

33,00  29,70 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaLasten Keskus
Sivumäärä140
Koko298 x 214 x 13 mm
Tuotemuotokierresidottu
ISBN / EAN9789516278356

Kirkkomuskari on monipuolinen virikeaineisto seurakuntien muskaritoimintaan. Se sisältää kattavan valikoiman leikkejä, loruja, musiikinkuunteluvinkkejä sekä yli 80 uutta laulua nuotteineen.

Materiaali on jaksotettu kymmenen teeman avulla, jotka ovat simpukka, sydän, enkeli, ikkuna, kynttilä, pisara, leipä, risti, lammas ja kyyhkynen.
Kirkkomuskari auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan musiikkileikkikoulutoimintaa seurakunnan kontekstissa. Lisäksi se sopii muuhun seurakuntien lapsi- ja perhetyöhön virikemateriaaliksi.
lloilla Karitsan jouluyö  Anna enkeleitä  Auringonkukka / Terhi Hassinen Enkelijumppa / Juha Mikkonen Enkelit taivaassa  Hanna on tullut muskariin!  Heippatirallaa  Hiivin, marssin, laukkaan  Hyvät tavat / Siina Hirvonen  Ikiliikkuja  Iloinen karhu  Joulu hiipii hipsutellen  Joulu tulee luoksemme / Anette Wikenmo  Jouluhiiruli  Jumalan silmissä kaunis / Kaija Eerola  Kappelin polulla / Heli Vapaakallio  Katso, katso! / Margareta Othman-Sundell  Kesäaamu / Jukka Salminen  Kevät  Kiitos auringosta  Kiitos, Taivaan Isä / trad  Kirkkoon, kirkkoon  Kiva kun oot täällä  Kun enkeli ilmestyi  Kun kiität Jumalaa  Kuninkaamme saapuu!  Kuunnellaan hiljaa  Kynttilät ja tähti / T Erseus  Kyyhkynen / Kristiina Larjava  Körö-körötellen  Lahjapaketti  Lampaat ja hukkanen  Leijailee!  Leipä ja viini  Leipä on tuore ja lämmin  Liti, liti, loti, loti  Loppukumarrus  Luojan kiitos!  Minä olen ihme / Annika Koivula  Missä on äiti?  Mitä tehdään  Muskarilaulu / Kaisu Luukkainen  Niin kuin tuuli  Ole lähellä ja siunaa  Onhan täällä myöskin toinen  Oravaiset  Pienen pieni sade  Pienen rukous / Anna Brummer  Pienet kellot soivat  Pieni liekki lepattaa  Pikku purtilo / Paula From  Pääsiäistä kohti  Rakas Taivaan Isä!  Rakkauslaulu  Ripsii, ropsii Hiiruli  Ristinmerkki  Simpukka  Soivat iloisesti kirkonkellot  Sumusade  Suurenmoinen pienikin on / Cajsa Litzell Skogholt  Syliä  Syttyy kynttilä / Gösta Brandt  Tahdotko soittaa / Bertil Hallin  Talven kukkaset  Tjombai  Tuulee, tuulee / Anne Laurila  Tömisee ja soi!  Valkoista ja ihanaa  Valoa, pimeää / Mona Blomberg Varpaat ylös / Jukka Salminen  Vauva keinuu  Ylös ja alas! / Elina Laakso

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirkkomuskari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516278356 Osastot: , ,