Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kirkkautta kohti – Näköaloja Ilmestyskirjaan

Kari Valkonen

22,00 

  
KustantajaTV7 Kustannus
Julkaistu2018
Sivumäärä155
ISBN / EAN9789525865554

Ilmestyskirja on monille Raamatun kiehtovin kirja. Juuri nyt sen sanoma on ajankohtaisempi ja tärkeämpi kuin koskaan. Kirkkautta kohti -kirja antaa siihen tuoreen ja rohkaisevan näkökulman. Päähenkilönä on Jeesus Kristus, ei antikristus. Ilmestyskirja on ennen kaikkea Jumalan ylistyskirja, joka avaa ainutlaatuisella tavalla Jumalan pelastussuunnitelmaa. Kuinka meidän tulisi tulkita ja ymmärtää Johanneksen näkemiä näkyjä ja vertauskuvia? Avaimia tulkintaan löytyy Vanhan testamentin ilmestyskirjallisuudesta, profeetoista ja Mooseksen kirjoista. On tärkeätä ymmärtää, että Raamatun profetioiden maantieteellinen painopiste on Lähi-idässä. Kirja sisältääkin varsin ajankohtaisia näköaloja Lähi-idän tapahtumiin ja islamin nousuun.

Pedon merkki ja pedon luku ovat puhuttaneet kristittyjä liki kahden vuosituhannen ajan. Kirjassa nostetaan esiin ajankohtainen ja yllättäväkin tulkinta näistä aiheista. Se pyrkii vastaamaan myös kysymyksiin tempauksesta ja tuhatvuotisesta valtakunnasta.

Kari Valkonen on jyväskyläläinen evankelista ja Raamatun opettaja, joka on työskennellyt mm. Kansan Raamattuseurassa. Karin sydämen näkynä on julistaa hyvää sanomaa Jeesuksesta ja rohkaista etsiviä Raamatusta avautuvalle elämän lähteelle. Koulutukseltaan hän on teknillisen fysiikan diplomi-insinööri.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirkkautta kohti – Näköaloja Ilmestyskirjaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525865554 Osastot: , ,