Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Keto-Päiväkirja

Anne Laios, Johanna ja Marko Kangas

33,00  29,70 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaReadme.fi
Julkaistu2019
Sivumäärä160
Koko217 × 156 × 19 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523219571

Tämä keto-päiväkirja sisältää 12 viikon innostavan ja herkullisensuunnitelman sekä opastuksen ketogeeniseen ruokavalion maailmaan. TÄMÄ KIRJA ON HENKILÖKOHTAINENTREENAAJASI UUTEEN ELÄMÄÄN! Ketogeeninen ruokavalio on erittäin vähähiilihydraattinen ja runsasrasvainenruokavalio, joka polttaa rasvaa ja pitää sinut energisenä ja kylläisenä.Tämä keto-päiväkirja sisältää 12 viikon innostavan ja herkullisensuunnitelman sekä opastuksen ketogeeniseen ruokavalion maailmaan.Keto-päiväkirjasta löydät tietoa ketoruokavalion aloittamiseen. Keto-Pariskunta onsuunnitellut sinulle valmiiksi 12 viikon ateriakokonaisuuden, ostoslistan jokaiselleviikolle sekä herkulliset reseptit kaikkiin ruokiin. Kirjasta löydät lisäksi tietoaketoruokavaliosta, päiväkirjan 12 viikolle, johon voit merkitä mittoja, aterioita,elektrolyyttien kulutusta, makroja, unta ja paljon muuta.

Kirja sisältää yli 70 reseptiä, jotka sopivat myös viljattomaan, gluteenittomaan, sokerittomaan ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Helpoissa ja monipuolisissa resepteissä on käytetty kotimaisia ja ravintorikkaita raaka-aineita.
Nämä ruoat maistuvat tunnetusti niin perheen pienimmille kuin koko perheelle. Resepteissä käytettävät ruoka-aineet löytyvät helposti päivittäistavarakauppojen hyllyiltä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keto-Päiväkirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789523219571 Osastot: , , ,