Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kaura – Hyvinvointia kaurasta ja herkullisia reseptejä

Arja Elina Laine

Loppuunmyyty

38,00  34,20 

KustantajaReadme.fi
Julkaistu2020
Sivumäärä288
Koko272 × 196 × 25 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523219687

Kaura on juuri nyt trendikästä. Kaura on muodostunut superfoodiksi ja tulee olemaan sitä siirryttäessä 2020-luvulle. Ihmevilja kauran suosio elintarvikkeissa on kasvanut maailmanlaajuisesti. Kauran kulutus elintarvikekäyttöön kasvaa tällä hetkellä jopa kymmenen prosenttia vuodessa.Kaurainnovaatioita tulee vauhdilla, Suomi ja Pohjoismaat ovat kehityksen kärjessä. Kauraa voi nauttia entistä monipuolisemmin välipaloissa, lihan tai maitotuotteiden tapaan, riisin tilalla, juomissa, jäätelöissä, naposteltavissa ja muissa herkuissa, uutta on myös kauraöljy. Leipähyllyjen kauratuotteiden määrä on kasvanut hurjasti, puurohiutaleet ovat saaneet laajan kirjon toinen toistaan maistuvampia kavereita. Kaurabuumin myötä kauran käyttömahdollisuudet ja terveysvaikutukset herättävät kiinnostusta laajalti myös muualla kuin elintarviketeollisuudessa.Kaura on ekologinen ja taloudellinen vaihtoehto tulevaisuuden hyvinvointiin. Kaura sopii moniin erityisruokavalioihin, vehnän tai riisin välttämiseen, lisäksi puhdaskaura sopii keliakiaan. Kaura on vegaaninen ja upea vegaanien osa nykyaikaista ilmastoystävällistä ruokavaliota.Kaurakirja on toivottu uutuus, joka kuuluu jokaiselle 2020-luvulla.

Kirjan kirjoittaja kotitalousopettaja-yrittäjä, Arjan Ruokaviestinnän Arja Elina Laine on tehnyt pitkän uran suomalaisen myllyteollisuuden kehityksessä tuntien kauran laboratoriosta kuluttajaneuvontaan ja monimuotoiseen ruokaviestintään. Arja Elina on suunnitellut tuhansia pidettyjä, kansantajuisia ruoka- ja leivontareseptejä aina ideoinnista reseptivihkosiin, verkkosivuille, videoille sekä televisio- ja radio-ohjelmiin. Arja Elinan onkin monelle tuttu Huomenta Suomen aamukokkailuista tai MTV:n Leivontanurkan ”Arjana”.
Kirjan herkulliset kuvat on ajan henkeen kuvannut Arja Elinan visuaalista silmää omaava tytär Anni-Sofia. Ruokakuvaamisen lisäksi hän työskentelee kotimaisten elokuvien ja trendisarjojen parissa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaura – Hyvinvointia kaurasta ja herkullisia reseptejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789523219687 Osastot: , ,