Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kasvu vapauteen — Nuorten rinnalla seurakunnassa

Helena Kauppila ym.

38,90 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2021
Sivumäärä299
Koko237 x 162 x 27 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523543034

Mitä on seurakunnan nuorisotyö – ja mitä se voisi olla tulevaisuudessa? Kasvu vapauteen tarjoaa ajankohtaisia näkökulmia kirkon nuorisotyön kehityssuunnista. Se onkin ohittamaton teos sekä alalle opiskeleville että ammatissa jo toimiville.

Kirjan artikkeleissa lähestytään seurakuntien nuorisotyötä sekä teoreettisesti että käytännönläheisesti. Punaisena lankana kulkee nuorten osallisuuden ja toimijuuden tukeminen. Millaista on kirkon nuorisotyö, jonka keskiössä ovat toivon näköalat ja nuorten oman äänen vahvistaminen? Miten nuoret kasvavat seurakunnassa oman elämänsä ja myös spiritualiteettinsa subjekteiksi? Miten vakiintuneita rakenteita ja toimintatapoja tulisi muuttaa, jotta tämä toteutuisi?

Kirjoittajina ovat Tiina Häkkinen, Mika Ijäs, Helena Kauppila, Mio Kivelä, Jarmo Kokkonen, Mikko Malkavaara, Panu Pihkala, Jouko Porkka, Sami Ritokoski, Anu-Rohima Mylläri, Katri Suhonen, Minna Valtonen ja Katri Vappula.

Helena Kauppila on Helsingissä asuva pohjoispohjalainen nuorisotyönohjaaja, pappi ja psykoterapeutti. Hän työskentelee Diakissa kirkon alan lehtorina ja on Helsingin yliopistossa väitöskirjatutkijana.

Paino 0.506 kg
Mitat 23.7 × 16.2 × 2.7 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvu vapauteen — Nuorten rinnalla seurakunnassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789523543034 Osastot: , ,