Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kaste

Kaisa Aitlahti ym.

35,90 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2020
Sivumäärä224
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523542761

Mitä merkitystä on kasteella? on monen kysymys tänään. Kuinka keskeinen kaste kirkossamme on ja kummasta suunnasta sitä tulisi sanoittaa, ihmisen vai kirkon?

Kaste on käytännönläheinen puheenvuoro ja ideapankki kasteen nostamiseksi keskiöön seurakunnan toiminnassa. Se tarjoaa käytännön vinkkejä lapsiperheiden kohtaamiseen ennen ja jälkeen kasteen, kastetoimitusten toteuttamiseen, eri-ikäisten kasteisiin, kasteesta puhumiseen työntekijöiden kesken ja seurakuntalaisten kanssa. Mukana on ajatuksia kasteen näkymisestä niin seurakunnan tiloissa kuin kaikessa toiminnassa varhaiskasvatuksesta rippikouluun ja jumalanpalveluselämään. Kirja auttaa sanoittamaan kastetta ihmisläheisellä tavalla, kun seurakunnan työntekijä kohtaa asioita pohtivia seurakuntalaisia.
Kaste on elämää, jossa Jumalan rakkaus saa vaikuttaa ihmisessä. Miksi minut on kastettu?
Tärkeä kirja kasteesta jokaisen seurakunnan työntekijän käyttöön ja yhteiseksi virikkeeksi.
Kaisa Aitlahti on tuusulalainen pappi, kouluttaja ja kasvatuksen ammattilainen. Varhaiskasvatuksen pappi Jenni Kahenvirta työskentelee Mikaelin seurakunnassa Helsingissä. Hän on työskennellyt myös Kaste ja kummius -hankkeessa Kirkkohallituksessa. Pastori Sini Mäkelä työskentelee Keravan seurakunnassa pappina ja perhetyöntekijänä. Kimmo Reinikainen on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kirkkoherra.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789523542761 Osastot: , ,