Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kaipauksen puolustus

Owe Wikström

30,40  27,36 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2010
Sivumäärä214
Koko115 x 190 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516079182

Aavan meren tuolla puolen jossakin on maaKaipuun kauneus ja haikeus valtaavat mielen, kun on erottava toisesta, kun ikävöimme kotiin, kun huomaamme ajan nopean kulumisen.

Toisinaan liikutuksen saa aikaan jokin konkreettinen kauneuden kokemus, niin ihana, että se tekee melkein kipeää: kesäilta meren rannalla tai suomalaisen tangon kaiho.
Elämään sisältyy kaihoa, joka liittyy suurten kysymysten edessä tuntemaamme kodittomuuteen ja hämmennykseen. Miksi ihminen kokee kaipausta ja ikävöi? Miten löytäisimme olemassaolon keskuksen?
Kaihon kokemuksemme saattaa muistuttaa hengellistä etsintää. Mikä on kaipauksen ja uskonnon suhde? Miksi pyhyys koskettaa niin monia, jotka eivät sano uskovansa? Näitä mielenkiintoisia ja haastavia kysymyksiä pohtii Owe Wikström uusimmassa kirjassaan. Hän antaa lukijalle välineitä itsetuntemuksen parantamiseen.
Owe Wikström on Uppsalan yliopiston uskonnonpsykologian professori ja tuottelias kirjailija. Hänen laajasta tuotannostaan on suomennettu muun muassa teokset Häikäisevä pimeys, Salattu ihminen, Sielu ja sointi, Pyhyyden kaipuu, Läsnäolon taito, Pyhän salaisuus sekä Hyvyys ja myötätunto.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaipauksen puolustus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516079182 Osastot: , ,