Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kaikki on mahdollista

Heidi Baker

21,00  18,90 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2. p. 2014
Sivumäärä176
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852137

Kun rakastat teoilla, maailma muuttuu. Kirjassa Heidi Baker kertoo täydellisestä luottamuksesta ja kristillisestä rakkaudesta tarkastelemalla tuoreella tavalla autuaaksijulistusta.

Millaista elämä on, kun luottaa kaikessa Jumalaan?
Tässä kirjassa Heidi Baker kertoo täydellisestä luottamuksesta ja aidosta kristillisestä rakkaudesta tarkastelemalla tuoreella tavalla autuaaksijulistusta.
Heidi on miehensä kanssa kokenut Jumalan ihmeellistä huolenpitoa sotien runtelemassa, köyhyyden piinamassa Mosambikissa ja nähnyt toivottomiin tilanteisiin elämän ja kuoleman rajamaille joutuneiden ihmisten sydänten muuttuvan. Liity heidän seuraansa ja löydä Jumalan valtakunnan todellisuus maan päällä.
Jokaiselle, joka miettii, onko todella mahdollista elää radikaalin rakkauden täyttämää elämää
Jokaiselle, joka miettii, mikä on autuaaksijulistuksen merkitys
Jokaiselle, joka miettii, miten seurata Jeesusta loppuun saakka
Jos Jumala ei ole meidän kanssamme, emme halua jatkaa. Jos Vuorisaarna on vain toteuttamiskelvoton ihanne, lähetystyömme on toivotonta. Meillä ei ole varasuunnitelmaa. Meillä ei ole mitään muuta kuin Hänet. Heidi Baker
Tämäkin Bakerin kirja on todistus siitä, kuinka Suuri Jumala voi käyttää pientä ihmistä, joka antautuu Hänelle. Se on todistus tämän päivän apostolisesta palvelutehtävästä, jossa uskoontulot, Pyhällä Hengellä täyttymiset sekä ihmeet ja tunnusteot tapahtuvat hylättyjen, orpojen ja köyhien keskellä. Lea Kärnä
Heidi Baker on perustanut yhdessä miehensä Rollandin kanssa Iris Ministries -järjestön. He olivat lähetystyössä Indonesiassa, Hong Kongissa ja Lontoon kaduilla, kunnes Jumala kutsui heidät Mosambikiin vuonna 1995. Kohdattuaan suunnatonta hätää Bakerit näkevät Jumalan nyt ihmeellisellä tavalla huolehtivan yli 7 000 lapsen tarpeista. Bakerit ovat kirjoittaneet kirjat Minun nimessäni ja Expecting Miracles.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaikki on mahdollista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852137 Osastot: , ,