Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kadotettu Kristus

Gipsy Smith

7,00  6,30 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaEv.lut. Herätysseura
Sivumäärä149
Tuotemuotokovakantinen

Kuinka on mahdollista kadottaa Jeesus? Se on mahdollista! On surullista, mutta kuitenkin totta, että monet ovat Hänet löytäneet vain kadottaakseen Hänet jälleen. Joka siis luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea!

En voi ajatella pahempaa helvettiä kuin jos menettäisin Kristuksen ja siitä huolimatta säilyttäisin jumalisuuden ulkokuoren ja uskottelisin maailmalle, että omistan Hänet. Jos jatkuvasti teeskentelisin uskonnollisuutta, vaikka sydän on menettänyt Kristuksen. On niitä, jotka ymmärtävät, mitä tarkoitan. Sinä voit olla saarnaaja tai evankelista ja kuitenkin sinä voit kadottaa Hänet.
Eilinen ehtoollisella käyntini, toissapäiväinen seurusteluni uskovaisten kanssa, viikko sitten saamani voitot, se hetki, kolmekymmentä vuotta sitten, jolloin ensi kerran näin Vapahtajani – kaikki tämä on hyvin autuasta ja siunattua, mutta se ei auta minua tänään. Minun tulee etsiä ja löytää Vapahtajani uudelleen joka aamu. Hänen täytyy tulla minulle ihanammaksi ja rakkaammaksi joka kerta, kun suuntaan katseeni Häneen

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kadotettu Kristus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9516890709 Osastot: , ,