Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Jumalan västäräkki – Matkalla Kuninkaan kanssa

Mari Mattelmäki

24,00 

Tulossa varastoon

KustantajaTV7 Kustannus
Julkaistu2019
Sivumäärä208
Koko130 x 235 x 17 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789525865622

Jumalan västäräkki – kirja on kolmas osa uskovien naisten elämänviisautta välittävässä sarjassa, jossa aiemmin ilmestyneet Irene Tandefeltin Minun Jumalani (2017) ja valtaisan menestyksen saavuttanut Tuula Ekbomin Jumalan kutsu (2018).Jumalan västäräkki on rempseä ja konstailematon kuvaus yhden naisen matkasta Jumalan armon ja voiman todellisuuteen. Mari Mattelmäki on kiertänyt 1980- ja 1990-luvulla Lähetysnuorten ja Vapaakirkon lähetystyöntekijänä Väli- ja Etelä-Amerikan maissa: Puerto Ricossa, Meksikossa, Kolumbiassa, Dominikaanisessa tasavallassa ja Ecuadorissa.

Kirja on Marin esikoisteos, mutta hänestä kuullaan vielä!
Kirja käsittää 36 pientä lukua, kertomusta, melkein pienoisnovellia, Marin vaiheista lapsuuden Huittisissa sekä lähetystyössä.
Tyypillistä on, että samalla sivulla saa nauraa ääneen ja seuraavaksi pyyhkiä kyyneleitä. Marilla on taito kertoa näpsäkän humoristisesti, mutta samalla niin, että Jumala saa koskettaa lukijaa ja liikuttaa jotain sisimmässä, vakavastikin. Marin oma kasvutarina kulkee epävarmasta koulunuoresta tiukasti Jumalaan kiinni kasvaneeksi pian seitsemänkymppiseksi eläkeläiseksi ja kananhoitajaksi. Elämään mahtuu värikkäitä, vaiheita, hervottomia keskusteluja Jumalan kanssa, sen oppimista, että Jumala on todellinen ja auttaa kaikessa hädässä.
Mari on Jumalan västäräkki, ilon tuoja. Tätä hän on Hilja Aaltoselta saadussa profetiassa – ja tämä kirja totisesti jakaa ilon lukijoilleen. Mari kirjoittaa itseään säästämättä, rehellisesti omista kipupisteistään, mutta miten hän onnistuukin saamaan lukijan nauramaan ääneen ja näkemään lopulta kaikessa uskon ja armon, toivon ja rakkauden.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jumalan västäräkki – Matkalla Kuninkaan kanssa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525865622 Osastot: , ,