Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Jos voitat maailman, mutta kadotat lapsesi ja puolisosi

David Wilkerson, Watchman Nee

16,00  14,40 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2008
Sivumäärä96
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852045

Smith Wigglesworth – Hengen uudistuksen pioneeri voitettiin Kristukselle vaimonsa hiljaisen todistuksen kautta. Wigglesworth tiesi puolisonsa olevan kristitty ja halveksi tätä. Hän kielsi vaimoa käymästä kirkossa. Jos vaimo osallistui jumalanpalveluksiin, mies lukitsi ulko-oven ja jätti vaimonsa kadulle yöksi. Aamusella lukkoja avatessaan Wigglesworth tapasi löytää vaimonsa nukkumasta portailla, talvellakin vain sanomalehtiä peitteenään. Vaimo puolestansa tervehti miestänsä suudelmalla ja kiirehti sisätiloihin valmistamaan miehellensä maittavan aamiaisen. Tiettävästi vaimo ei koskaan arvostellut miestänsä eikä riidellyt.

Tuli päivä jolloin Smith Wigglesworth seurasi vaimoansa hengelliseen tilaisuuteen. Hän pelastui ihanasti ja sai kutsumuksen vuosisadan merkittävimpään parantajapalveluun. Tilittäessään elämäänsä Wigglesworth totesi olevan velkaa kaikesta vain kahdelle: Herralle ja Hänen palvelijattarelleen, vaimollensa, joka jaksoi uskoa lupaukseen: “Usko … ja sinä ja perhekuntasi pelastutte.”
Sekä Vanha että Uusi testamentti kuljettavat sivulta toiselle Jumalan muuttumatonta perhekuntapelastuksen liittoa. Kristillinen seurakunta syntyy saarnasta, jonka ytimessä on julistus tästä liitosta: “Teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu” (Apt. 2:39). Seurakunta elää päivittäin tässä liitossa ja kokee sen mukaisia tuloksia: “Riemuitsi siitä, että hän ja koko hänen perheensä oli tullut Jumalaan uskovaksi” (Apt. 16:34). Jumalan puolelta liitto on voimassa aikojen loppuun. Tässä ainutlaatuisessa kirjassa kuunnellaan ääniä Kristuksen seurakunnasta opastuksena perhekuntapelastuksen realisoimiseen.
Idän marttyyrikirkosta kristityn normaalielämän apostoli WATCHMAN NEE rinnan läntisen nykyherätyksen pioneerin DAVID WILKERSONIN kanssa osoittavat tietä toimivaan todellisuuteen.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jos voitat maailman, mutta kadotat lapsesi ja puolisosi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852045 Osastot: , ,