Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Jorma Hynninen – Sielun maisemia

Pekka Hako

33,20  29,88 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2012
Sivumäärä221
Koko213 x 132 x 20 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789522472342

”Ammattini kautta olen saanut nähdä elämän karuuden ja kauneuden. Kun sulautan nämä kokemukset omaan elämääni, tunnen saavuttaneeni sisäisen rauhan.”

Jorma Hynninen kasvoi maaseudun idyllissä eikä ole koskaan kotiutunut maailman metropoleihin. Itsetunnoltaan heikko koulupoika kehittyi maailmankuuluksi laulutaiteilijaksi, jota luonteen ehdottomuus, taiteelliset periaatteet ja rakkaus kotiseutuun estivät myymästä sieluaan suurelle rahalle. Menestys luovassa työssä on vaatinut itsekkyyttä, josta muu perhe on joutunut kärsimään eläessään tiukasti isän ammatin ehdoilla.
Hynninen kertoo avoimesti kamppailustaan julkisen ja yksityisen elämän ristipaineessa, arvoistaan, rakkaudesta ja armosta, poikansa kuolemasta, luopumisesta ja vanhenemisesta. Kokemukset ovat loiventaneet aiempaa jyrkkyyttä, ja Jorma Hynninen on viime vuosina muun muassa herättänyt keskustelua suvaitsevaisuuden puolesta. Hänestä on kuoriutunut entistä ymmärtävämpi puoliso, isä ja isoisä.
Kirjailijasta:
Filosofian lisensiaatti ja kasvatustieteen maisteri Pekka Hako on helsinkiläinen tietokirjailija. Hän on kirjoittanut useita elämäkertateoksia ja henkilökuvia. Hän on myös käsikirjoittanut, ohjannut ja tuottanut taidetta käsitteleviä dokumenttielokuvia.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jorma Hynninen – Sielun maisemia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522472342 Osastot: , ,