Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Jokin meitä yhdistää

Arto Antturi, Sammeli Juntunen, Reetta Kalteenmäki, Veli-Matti Kärkkäinen, Timo Pöyhönen

15,00 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2021
Sivumäärä95
Koko210 x 147 x 13 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789523544956

Näky kansankirkon jälkeisestä kirkosta

Tämä kirja on kutsu keskusteluun. Kansankirkko, koko kansan kuuluminen kirkkoon ei ole enää itsestäänselvyys. Kirkko on tilanteessa, jossa se joutuu tai saa etsiä uudestaan identiteettiään ja tapaansa toimia. Mikä kirkko on? Mikä on sen tehtävä?

Tämän kirjan puheenvuoroissa pohditaan kristillisen kirkon pienintä yhteistä määrittäjää Tunnustuskirjojen valossa, maalataan kuvaa sateenvarjokirkosta, jonka alle mahtuu monenlaisia yhteisöjä ja käytänteitä, unelmoidaan yhteisöllisyydestä ja keskitytään siihen, mikä yhdistää.

Jokin meitä yhdistää heittää haasteen, joka vie kirkon etsimään vastauksia juuriltaan, mutta luottavaisesti tulevaisuuteen katsoen. Keskustelu jatkuu syksyllä 2021 eri puolilla Suomea järjestettävissä tilaisuuksissa.

Arto Antturi on Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtaja. Sammeli Juntunen on Savonlinnan seurakunnan kirkkoherra. Reetta Kalteenmäki on johtava nuoriso- ja rippikoulutyön pappi Lahden seurakuntayhtymässä. Veli-Matti Kärkkäinen on systemaattisen teologian professori Kaliforniassa sekä Helsingin yliopiston ekumenian dosentti. Pastori Timo Pöyhönen työskentelee Hengen uudistus kirkossamme -yhdistyksen toiminnanjohtajana.

Paino 0.152 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokin meitä yhdistää”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.