Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Jeesus tänään

Sarah Young

Loppuunmyyty

17,00  15,30 

KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2013
Sivumäärä367
Koko105 x 140 x 25 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852823

Jatko-osa Sarah Youngin menestyshartauskirjaan Jeesus kutsuuJeesus tänään kirjoitettiin aikana, jolloin Sarah Young eli elämänsä vaikeimpia hetkiä. Raamatun sanat ja Jeesuksen läsnäolo olivat kuitenkin jatkuvasti hänen seuranaan antaen toivoa ja lohdutusta jokaiseen uuteen päivään.

Jos myös sinä tarvitset pelastusköyttä vaikeuksissasi tai vain yksinkertaisesti kaipaat rohkaisua päivääsi, niin silloin tämä uusi hartauskirja – jatko-osa Sarah Youngin menestyskirjaan Jeesus kutsuu – antaa samaa toivoa myös omaan elämääsi. Se on kirjoitettu ikään kuin Jeesus itse vakuuttaisi sinulle, että ohjakset ovat Hänen käsissään, että Hän on hyvä ja että ihana tulevaisuus odottaa kaikkia niitä, jotka ankkuroivat toivonsa Häneen.
Nämä Jumalan sanasta poimitut, Sarahin Vapahtajan kanssa viettämän ajan innoittamat ja Jeesuksen läsnäolosta muistuttavat rauhantäyteiset hartaudenharjoitukset johdattavat sinut läheiseen, hiljaiseen yhteyteen Jeesuksen kanssa. Hän kohtaa sinut siellä, missä sinä juuri tällä hetkellä olet.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jeesus tänään”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852823 Osastot: , ,