Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Jaakobin kanssa arjessa

Joyce Meyer

23,00  20,70 

  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2019
Sivumäärä160
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515853530

Laita uskosi käytäntöön päivittäin ja oivalla Jumalan sanan käytännön totuudet tämän syvällisen kirjan parissa.Jaakobin kirjeessä on paljon ammennettavaa voimallisesta ja täysipainoisesta elämästä Kristuksessa. Kirjassa käsitellään monia tärkeitä aiheita uskosi vahvistamiseksi.Joyce Meyer opettaa, että Jumalan sanan lukemisen ja sen tuntemisen lisäksi on tärkeää toimia sen mukaisesti. Hän tarjoaa lukijalle käytännön oivalluksia Jaakobin kirjeen tutkimiselle ja antaa tilaa henkilökohtaisille pohdinnoille, jotka auttavat lukijaa käsittämään Jumalan sanan totuuksia. Opit, kuinka tunnistaa elämää muuttava viisaus ja miten ymmärtää paremmin Jumalan suunnitelmaa ja tarkoitusta omaa elämääsi varten.Jaakobin kirje vahvistaa uskoasi Jumalaan ja innoittaa sinua elämään sitä todeksi käytännön tavoin, koska rakastat Jumalaa ja haluat kirkastaa Häntä elämässäsi.

”Joycen uusi kirja osoittaa, että hän kirjoittaa yhtä mielenkiintoisesti ja suurenmoisesti kuin hän puhuu. Hänen kykynsä soveltaa totuutta siinä, missä kohtaa ihmiset ovat päivittäisessä elämässään, sinetöidään usein säkenöivällä taidolla. Varoitus: Ole valmiina siihen, että elämäsi muuttuu, kun luet näitä Raamatun käytännön oivalluksia ja sovellat niitä elämääsi.”
— Tri. R. T. Kendall, Chapel-seurakunnan vanhempi pastori 25 vuoden ajalta, kansainvälinen puhuja ja bestseller-kirjailija

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jaakobin kanssa arjessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515853530 Osastot: , ,