Italia – Keittokirja
Mikko Takala, Sami Rekola
28,14 €
Italia – Keittokirja sukeltaa syvälle saapasmaan makuihin ja esittelee parhaat reseptit maan suurimpien kaupunkien kautta myös ravintoloihin ja raaka-aineisiin tutustuen.
Saatavilla, toimitusaika arkipäivää
Toimituskulut alkaen 8,90€
Tuotetunnus (SKU):
9789523737136
Osastot: Matkailu ja kartat, Ruoka ja leivonta
Kuvaus
Cacio e Pepe, Parmigiano-Reggiano, Pesto Genovese, Caponata, Aperol Spritz… Italiaista ruokaa ja juomaa rakastavat kaikki.
Italia – Keittokirja sukeltaa syvälle saapasmaan makuihin ja esittelee parhaat reseptit maan suurimpien kaupunkien kautta myös ravintoloihin ja raaka-aineisiin tutustuen. Retki alkaa Milanosta, josta matka jatkuu Torinon ja Alban kautta Ligurian rannikolle Genovaan.
Pastan ja parmesaanin maakunnassa Emilia-romaganassa ruokaa laitetaan maakunnan kolmessa tärkeimmässä ruokakaupungissa Bolognassa, Modenassa ja Parmassa. Venetsiassakin piipahdetaan ja tietenkin pavunpurijoiden Firenzessä. Laziota kirjassa edustaa ylväs Rooma ja Campaniaa remuisa Napoli. Sisiliassa syödään Palermossa ja Syrakusassa.
Kirja sisältää jokaisesta mainitusta kaupungista napakan tietopaketin ja kullanarvoisia vinkkejä baareista, ravintoloista ja kahviloista Italian-matkaa suunnitteleville. Helppotekoiset reseptit klassikoista vähemmän tunnettuihin erikoisuuksiin on suunniteltu nimenomaisesti suomalaisille kotikokeille.
Lisätiedot
Paino | 1,408 kg (kilogramma) |
---|
Kustantaja | Readme.fi |
Julkaistu | 2024 |
Sivumäärä | 400 |
Koko | 255 x 207 x 36 mm |
Tuotemuoto | kovakantinen |
ISBN / EAN | 9789523737136 |
Arviot (0)
Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Italia – Keittokirja” Peruuta vastaus
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.