Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Irtisanotut – Menetys, muutos ja selviytyminen

Riitta Ahonen, Soili Poijula

30,50  27,45 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2007
Sivumäärä208
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516074460

Irtisanotut kertovat, kuinka elämä muuttuu ja mistä löytyvät selviytymisen avaimet. Asiantuntijat esittelevät irtisanottujen psykologisia selviytymiskeinoja. Mukana irtisanomisia tehneiden johtajien näkökulmat.

Nykyisin irtisanomisuutisia kuulee niin usein, että niihin turtuu helposti eivätkä ne enää jaksa koskettaa satunnaista kuulijaa. Irtisanotuksi joutuneille asia on kuitenkin vakava. Potkujen saanti aiheuttaa lähes aina jonkinasteisen kriisin. Jokaisen tilanne on yksilöllinen, ja kriisin laatuun vaikuttaa paljon muun muassa irtisanomisen toteuttamistapa, elämäntilanne, työsuhteen pituus ja persoonallisuuden piirteet ja saatu tuki. Jotkut irtisanotut pelkäävät, etteivät he pysty nousemaan epätoivoisesta tilanteesta koskaan.
Uutisissa irtisanotut ovat usein vain kylmiä lukuja – ihmiset lukujen takana jäävät persoonattomiksi. Tässä kirjassa irtisanotut saavat äänensä kuuluviin ja kertovat selviytymisen vaatimasta karusta kamppailusta. Kahdeksan irtisanottua kuvaa suhdettaan työhön sekä kokemuksiaan irtisanomisprosessista ja selviytymisestään. Lisäksi esitellään irtisanottujen yksilöllisiä ja yhteisiä psykologisia selviytymiskeinoja. Mukana on myös irtisanomisia tehneiden johtajien näkökulmia. Kirja paneutuu myös syvällisesti tämän päivän työelämään, ja niihin ristiriitaisiin odotuksiin, joita se kohdistaa työntekijöihin.
Soili Poijula on psykologi ja psykoterapeutti, joka on erikoistunut kriisiterapiaan. Riitta Ahonen on vapaa toimittaja.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Irtisanotut – Menetys, muutos ja selviytyminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516074460 Osastot: , ,