Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Ihan täysi tonttu! – Runollinen joulukalenteri

Tuula Korolainen, Virpi Penna

24,00  21,60 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2.p. 2015
Sivumäärä39
Koko248 x 218 x 10 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789522882905

Kelle lahja annetaan?No, joulurauhan raivaajalle,hyvän mielen muokkaajalle,joulutuoksun taikojalle,piparkakun paistajalle,menköön kaikille jotakin.Kaija Pispa

Miksi joulupukkia jännittää? Miltä taikinasta tuntuu, kun leivotaan? Mitä kalat tekevät jouluna jään alla? Ihan täysi tonttu -kirjan runot avaavat ikkunan joulun ihmeelliseen ja veikeään maailmaan. Lisäksi mukana on jouluun perinteisesti kuuluvia aiheita kuten tonttuja, lahjoja ja kodin jouluvalmisteluja, anteliaisuuden ja toivon sanomaa unohtamatta.
Kahdeksan suomalaisen huippurunoilijan uudet ja riemastuttavat joulurunot herättivät suurta ihastusta jo joulukuussa 2014 Tarinoiden puisto -lastenkirjatapahtumassa Helsingissä.
Nyt runot on koottu kirjaksi, joka toimii myös joulukalenterina: runot on sijoitettu päiviin joulukuun ensimmäisestä jouluaattoon asti. Runot sopivat mainiosti myös koulujen ja päiväkotien joulujuhlaohjelmistoon. Virpi Pennan värikkäät ja tunnelmalliset kuvitukset kohottavat joulutunnelmaa ja tekevät teoksesta myös pienimpiä houkuttavan kuvakirjan.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihan täysi tonttu! – Runollinen joulukalenteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *