Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Hyvä Sanoma 2020

Joululehti

Loppuunmyyty

7,00 

KustantajaAikamedia
Sivumäärä48

Joulu on hyvän sanoman aikaa. Tulimmepa mistä lähtökohdista tahansa, jokainen meistä on kutsuttu taivaallisen Isän perheeseen.

  • Parempi avioliitto ry:n Hanna Ranssi- Matikaisella on näköalapaikka suomalaisten avioliittojen arkeen ja eväitä niiden lujittamiseen. 
  • Koronakeväänä avioituneet Marco ja Petra Syvännön häät näkyivät Helsingin Sanomia myöten, kun pari valitsi naimisiinmenon ilman isoja juhlia. Haastattelussaan he kertovat ajatuksiaan avioliitosta. 
  • Tarja ja Petri Porkka kasvattavat Voikkaalla alpakoita, joiden villasta tehdään lämpimiä laatuvaatteita. Alpakat ovat heille yhä rakkaampi harrastus työn ja seurakuntaelämän ohessa. Porkkien mielestä seurakunnan tehtävä on tuoda toivoa ja turvaa turvattomaan ja epävakaaseen maailmaan. 
  • Vielä viime joulun aikaan kokeneen poliitikon ja puoluejohtaja Sari Essayahin syöpähoidot olivat kesken. Sari kertoo, mikä häntä kannatteli yllättävän sairastumisen jälkeen. Hän kertoo myös jouluista, joita perhe on viettänyt Sarin työn myötä niin Lapinlahdella kuin Brysselissäkin. 
  • Keuruulaisen Helena Saarijärven käsissä syntyy joka vuosi kymmenittäin uusia luomuksia villalangoista. Neulominen on hänelle tapa osoittaa muille rakkautta, jonka jäljille Helena itse pääsi vuosia sitten kristillisen joululehden kautta. 
  • Viron Saarenmaalta ponnistava, Vantaalla vaikuttanut ja nyt Oulussa asuva Timo Teern löysi pelokkaan lapsuuden vastapainoksi turvaa seurakunnasta ja tuli uskoon Alfa-kurssilla. Näyttelijän työnsä kautta Timo haluaa sekä viihdyttää että puhutella ihmisiä ja tuoda kunniaa Jumalalle. 
  • Pekka Kujala olisi ehkä edelleen ateisti ilman sinnikkäitä uskovia, jotka haastoivat häntä Boråsin torilla ajattelemaan Jumalaa. Nykyään Ruotsin Lapissa vaimonsa Aneten kanssa asuva mies kertoo itse Jeesuksesta muille.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvä Sanoma 2020”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): HS2020/12 Osastot: ,