Tuotenostot
-
Tarra-arkki - Enkeli, lyhde ja linnut LOT19
Arvostelu tuotteesta: 4.50 / 51,60 €
- Rullamitta 5m, Herra siunatkoon sinua 9,90 €
- Joulutarrasetti (8kpl) 205451 3,50 €
- Korostuskynä - Sinä olet ihme 4,50 €
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 7,96 €
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 7,96 €
33,16 €
Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä
Miksi peruna ei kypsy? Huomaako kukaan, jos omenapiirakassa ei ole yhtään oikeaa omenaa? Voiko makua mitata?
Ruoka on vahvasti sidoksissa kulttuuriin, perinteisiin, historiaan ja tunteisiin – tutut ruoat lohduttavat ja perinneresepteihin turvaudutaan kysymättä, miksi juuri ne toimivat. Ruoka herättää myös intohimoja. Kuka tahansa ei saa esiintyä asiantuntijana, kun puhutaan ruoasta. Ruoanlaittoon liittyy runsaasti myyttejä: lihan täytyy olla huoneenlämpöistä ennen paistamista ja juuri uunista taiteiltu kakku lässähtää, jos sen täräyttää vahingossa pöydän kulmaan. Oletko kokeillut?
Hyppysellinen tiedettä rohkaisee suhtautumaan kokkaamiseen uteliaasti ja testailemaan keittiössä uusia asioita. Kirjassa ruokaa rakastavat tutkijat sukeltavat ruoanlaiton kemiaan, purkavat myyttejä ja etsivät parhaita reseptejä.
Ruoka on enemmän kuin molekyyliensä summa. Tieteellinen ajattelu ja testaaminen eivät pilaa nautintoa vaan päinvastoin saavat arvostamaan omia ja muiden keitoksia entistä enemmän.
Saatavilla, toimitusaika arkipäivää
Kustantaja | Gaudeamus |
Julkaistu | 2. p. 2018 |
Sivumäärä | 224 |
Koko | 237 x 172 x 25 mm |
Tuotemuoto | kovakantinen, kansipaperi |
ISBN / EAN | 9789524954365 |
Teijo-Kalevi Lusa
Eikö sinulla ole vielä tiliä?
Luo käyttäjätili
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.