Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Huomispäivän kätköpaikka

Corrie ten Boom

21,00  18,90 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2008
Sivumäärä218
Koko130 x 210 x 17 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515851901

Elämänsä loppusuoralla Tante Corrie näki Jeesuksen ihanassa ilmestyksessä.”Tuletko, Ylkäni, pian takaisin?”, Corrie kysyi.”Tulen pian”, Jeesus vastasi. ”Mutta en tule, ennen kuin sinä tulet luokseni taivaaseen.”

Ilmestyskokemuksensa jälkeen Corrie, joka neitosesta alkaen oli rukoillut isänsä Papa ten Boomin opettamaa rukousta Isä, suo sen päivän pian tulevan, jolloin Sinun poikasi saapuu taivaan pilvissä lakkasi odottamasta Jeesuksen paluuta elämänsä päivinä. Sijaan tuli suorastaan intohimoinen tarve valmistaa jäljelle jääviä kestämään voittoisasti lopun ajan koetuksissa.
Neljännesvuosisata Tante Corrien taivaskutsun jälkeen ilmestyy neljäntenä, laajennettuna painoksena Corrie ten Boomin poikkeuksellinen, erilainen kirja. Kirjan voi lukea vain suomen kielellä. Kirja rakentuu aineistosta, jonka Tante Corrie antoi kodissaan Kaliforniassa teoksen toimittajalle Leo Mellerille.
Osa tekstistä on sellaista, että sen aika olisi vasta vuosia taivaaseen menemiseni jälkeen, sitten kun Herran tulemus on hyvin lähellä, ja kun Suomessa uskovien tarvitsee tietää huomispäivän kätköpaikan tarjoamasta turvasta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huomispäivän kätköpaikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515851901 Osastot: , ,