Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Huiputtajan tarinoita

Heikki Korppi

33,00 

  
KustantajaAikamedia
Julkaistu2017
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789522523549

Tyyppi vetäisi puukon hihastaan ja laittoi sen kurkulleni valmiina pistämään ilmat pihalle. Siinä tuijotimme toisiamme silmästä silmään hänen jenginsä keskellä. Tunsin puukon kärjen iholla. Ajatus kuolemasta käväisi mielessä. Se oli mielenkiintoinen hetki. Silmät leiskuen jengipomo puhisi: ”Mä tapan sut.”

Tämä katkelma ja teoksen muut kertomukset eivät ole huiputusta vaan todeksi elettyä elämää. Huiputtajaksi Heikki Korppi nimettiin, kun hän tiettävästi ensimmäisenä ihmisenä kiersi kerralla kaikki Suomen yli kilometrin korkuiset tunturinhuiput.
Karhulan poika Heikki Korppi koki kutsumuksen hengelliseen työhön parikymppisenä, mutta ei arvannut, mihin oli ryhtymässä. Teetupailloissa kohdattiin nuoria hyvässä hengessä, mutta välillä testosteronitaso saattoi myös kohota. Vuodet kuluivat, ja työsarka siirtyi aina vain pohjoisemmaksi. Korppi asettui Lappiin, missä on todistanut Jumalan ihmeitä luonnon keskellä ja ihmisten arjessa.
Esipuheen on kirjoittanut europarlamentaarikko Hannu Takkula, jonka eduskunta-avustajana Korppi toimi vuosina 2001-2003.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huiputtajan tarinoita”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522523549 Osastot: , ,