Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Homoseksualismi – rakkautta ja rajoja

Pasi Turunen

Loppuunmyyty

9,50  8,55 

KustantajaKuva ja Sana
Sivumäärä106
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9515850991

Eduskunta äänesti 28. syyskuuta 2001 laista, joka mahdollistaa samaa sukupuolta olevien parisuhteiden rekisteröimisen. Perinteiset rajat kaadettiin rakkauteen vetoamalla. Keskustelu ei suinkaan ole ohitse. Päinvastoin. Kuten vasemmistoliiton puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes totesi tuoreeltaan: ”Parisuhdelaki oli vasta ensimmäinen askel.”

Miten Alfred C. Kinseyn seksitutkimuksista alkoi kehitys, joka on johtanut tähän pisteeseen? Onko APA, joka poisti homoseksuaalisuuden tautiluokituksestaan 1970-luvulla, nyt normalisoimassa myös pedofilian? Miten parilakiesitystä perusteltiin ja mihin sillä tähdättiin? Kestävätkö perustelut kriittisen tarkastelun? Millä tavoin Raamatun opetus ihmisen luomisesta on pohja kaikelle sille, minkä kristitty ymmärtää seksuaalisuuden alueella hyväksyttävänä tai torjuttavana? Kuinka vastata eräisiin yleisimpiin homoseksualismin puolesta esitettyihin argumentteihin? Onko kristillisen seurakunnan oikeus opettaa seksuaalisuudesta raamatullisen uskonnäkemyksen mukaan nyt haastettuna? Mitä esimerkit eri puolilta maailmaa kertovat poliittisen homoaktivismin yrityksistä vaientaa kriittiset äänet? Voiko kristitty olla homoseksuaali?
Kirjoittajan mielestä kristittyjen asenteissa suhteessa oman seksuaalisuutensa kanssa kamppaileviin lähimmäisiin on korjaamisen varaa. Rajoja on opittava vetämään rakkaudella. Tämä on mahdollista vain pyrkimällä aidosti ymmärtämään toista osapuolta sekä osoittamalla vilpitöntä välittämistä. Kirjan sivuilla tulee vastaan myös toivon evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta.
Pasi Turunen on julistaja ja radiotoimittaja. Hänen Raamatun tuntemuksensa ja kykynsä pureutua kiihkottomasti vaikeidenkin asioiden ytimiin on kuluneiden yli kymmenen vuoden aikana tullut tutuksi tuhansille suomalaisille kautta maan kristillisten radio-ohjelmien välityksellä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Homoseksualismi – rakkautta ja rajoja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9515850991 Osastot: , ,