Hirvipataa ja muita riistaherkkuja

Anders Levén

29,15

Hirvenlihaa perinteisesti ja modernilla otteella
Hyvät raaka-aineet ovat onnistuneen illallisen perusta, ja riista on erinomaista lähiruokaa. Jos metsästysonnea riittää, herkullisen päivällisen voi valmistaa hirven lisäksi peurasta, villisiasta, jäniksestä taikka fasaanista. Tässä kirjassa esitellään sekä perinteisiä että uusia tapoja valmistaa riistaruokia. Kaninpaistin voi tarjota viskikastikkeessa, ja peuranpaistista voi loihtia mehevän peuraraguun kuminan, valkoviinin ja fenkolin kera. Vai maistuisiko seurueellesi mehevät hirviburgerit tai chilillä maustetut hirvimakkarat?
Vähärasvainen riista yhdistyy hienosti monenlaisiin makuihin maailmalta, ja hirvenlihasta voi hyvin valmistaa myös afrikkalaisia bobotie-paistoksia. Tärkeintä on, että kokki osaa valita oikean kypsennystavan oikealle ruhonosalle, ja siihen annetaan tässä kirjassa vinkkejä. Myös luut hyödynnetään, sillä niistä saa pitkään hauduttamalla herkullisen punaviinikastikkeen.
Näistä ohjeista pitävät sekä perhe että metsästyskaverit!

Vain 0 saatavilla, toimitusaika arkipäivää

Toimituskulut alkaen 7,90€
Tuotetunnus (SKU): 9789523410961 Osastot: , ,
Kuvaus

Anders Levén on tunnettu ruotsalainen tv-kokki, joka on harrastanut metsästystä lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Tässä kirjassa hän esittelee uusimmat ohjeensa riistan maun ystäville

Lisätiedot
KustantajaKustannus-Mäkelä
Julkaistu2018
Sivumäärä112
Koko200 x 265 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523410961
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hirvipataa ja muita riistaherkkuja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *