Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Herra minuun koskee – missä Jumala on silloin kun vanhurskas kärsii?

David Wilkerson

22,00  19,80 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2.p. 2014
Sivumäärä128
Koko155 x 230 x 9 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515851857

Jokaisen ihmisen elämässä on rimakorkeus, jota ylemmäksi ei pääse pakoon perässä tulevaa. ”Minuun koskee!” huudahtaa sillä paikalla niin pyhä kuin paha. Oletko sinä tuossa pisteessä? Onko siellä joku läheisesi? Tiedä: myös Jumala on siellä!

David Wilkerson rohkaisee kristittyjä korostamalla, että lupaukset Jumalan Hengen voimasta kuuluvat myös meidän ajallemme.
– PASTORI EINO PINOMAA
MIKSI, JUMALA, MIKSI?
David Wilkerson uskaltaa olla täydellisen rehellinen avautuessaan Jumalan ja lähimmäistensä edessä käsittelemään kristityn kokemia uskon ja elämän kriisejä, joista monet valitsevat vaieta. Kasvojen pelastaminen ihmisten edessä ei tuo apua. Tässä kirjassani käsittelen heikkouksien tuskaani, samalla osoittaen tietä Jumalan todellisen avun vastaanottamiseksi.
RMORIKAS JA HYVÄ ON HERRA USKOVILLENSA * JUMALA ENNAKOI LASTENSA KÄRSIMYKSET * KUN ET VOI YMMÄRTÄÄ SAAT LUOTTAA ARMOON
Jokaisen ihmisen elämässä on rimakorkeus, jota ylemmäksi ei pääse pakoon perässä tulevaa. Minuun koskee! huudahtaa sillä paikalla niin pyhä kuin paha. Oletko sinä tuossa pisteessä? Onko siellä joku läheisesi? Tiedä: myös Jumala on siellä!
LAKKAA TUOMITSEMASTA ITSEÄSI * VASTOINKÄYMISET OVAT VÄÄRIN YMMÄRRETTYJÄ MYÖTÄKÄYMISIÄ * MIKSI JUMALA KOETTELEE LAPSIANSA? * OLETKO VIHAINEN JUMALALLE?
David Wilkerson kirjoittaa kaunistelematonta mutta samalla sielunhoidollista tekstiä: uskonelämän karikot, mutta myös reitti niiden läpi viitoitetaan selkeästi.
– ELJAS KUURNE, ASKEL
MITÄ ENEMMÄN RAKASTAT JUMALAA, SITÄ ANKARAMMIN VIHOLLINEN HYÖKKÄÄ * NÄIN VOITAT KIUSAUKSISSA * LOPULLINEN PARANTUMINEN
Versaalilla olevat väliotsikot ovat tämän kirjan lukuotsikoita. Lukuja on useampia, sellaisistakin aiheista kuten Neuvoja Jumalaa odottavalle ja Kuusi syytä miksi rukouksiin ei vastata. Kirjan sivuilla kohtaat sielunhoitajan, jonka ohjaava sana ei perustu teoriaan. Se on opittua todellisuutta paikoissa, joissa henki parahtaa: Herra, minuun koskee! Lue eheydeksi!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herra minuun koskee – missä Jumala on silloin kun vanhurskas kärsii?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515851857 Osastot: , ,