Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Herkkävatsaisen keittokirja – Satokausiruokaa

Siiri Kinnari, Minna Kinnari, Elina Ovaskainen

35,00  31,50 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaReadme.fi
Julkaistu2021
Sivumäärä142
Koko237 x 177 x 19 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523731301

Suosittu Herkkävatsaisen keittokirja saa jatkoa! Nyt keskitytään ruokaan satokausien mukaan ja raaka-aineet on valittu herkkävatsaisille sopiviksi. Satokauden tuotteita suosimalla ruuasta saa tuoretta, terveellistä, ekologista ja edullista.

Kirjan reseptit perustuvat FODMAP-ruokavalioon ja ne ovat gluteenittomia, maidottomia eivätkä sisällä punaista lihaa.
Uutuuskirjan 60 reseptin ideoinnista, ruokien tekemisestä ja testaamisesta sekä kuvaamisesta vastaa työryhmä Siiri Kinnari, Minna Kinnari, Elina Ovaskainen ja Tommi Tikka.
Ärtyvän suolen oireyhtymä on Suomessa yleinen vaiva. Sitä esiintyy arviolta ainakin yhdellä kymmenestä eli noin 500 000 suomalaisella. Näillä ihmisillä on myös perheet, joten kokkaaminen FODMAP-ruokavalion mukaan koskettaa valtavaa määrää ihmisiä. Harva perhe haluaa kokata arjessaan monia eri ruokia. FODMAPiin perustuvia reseptejä on vain vähän saatavilla, joten Herkkävatsaisen keittokirja tulee enemmän kuin tarpeeseen!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herkkävatsaisen keittokirja – Satokausiruokaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789523731301 Osastot: , ,