Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Herätys Hebridien saarilla

Mauri Vilponen

11,50  10,35 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaMauri Vilponen
Julkaistu2020
Sivumäärä60
Koko150 x 210 x 3 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789529436828

Mauri Vilponen:Tutkiessani Hebridien herätystä 1949-52, nousi mieleeni voimakas ajatus: ”Voiko Suomea pelastaa mikään muu, kuin Hebridien herätyksen kaltainen syvä synnintunnon herätys, joka alkaen meistä  kristityistä koskettaa koko kansaa?”Tämän herätyksen kaltaista Hengen liikehdintään eivät mitkään kokoontumisrajoutukset, pandemiat tai koronat pysty estämään.

Duncan Campbell, mitä on herätys?
”Herätyksestä puhuttaessa en ajattele korkeapaineista evankeliointia, ristiretkiä tai erityisiä evankeliointiponnisteluja, joita ihmiset järjestävät. Herätys on kaukana korkeimman tason evankelioinnista. Herätys on Jumalan liikehdintää, missä koko yhteisöön tulee yhtäkkiä Jumala-tietoisuus, ennen kuin kukaan sanoo sanaakaan Jumalasta.”
”Pidän Hebridien herätystä todellisena herätyksenä. Sitä ei kukaan organisoinut, siihen ei kutsuttu ketään, sitä ei saarnattu eikä osattu edes odottaa. Yhtäkkiä koko yhteisö oli Jumalan pelossa huutaen Jumalan armoa. Lähes kaikki tunsivat sen, mutta ei kukaan tiennyt, mistä se tuli. Pahimmat syntiset, juopot, prostituoidut, rikolliset, ateistit, Jumalan vihaajat ja kaikenlaiset sosiaaliset hylkiöt huusivat Jumalaa pelastamaan heidät.”
”Herätys on Jumalan kansaa varten. Sieluja pelastuu tuhansittain, kun meidän janoamme tyydytetään, kun virrat vuodatetaan kuivan maan päälle”.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herätys Hebridien saarilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *