Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Henkselirouva ja Pusu-Sammakko

Heidi Köngäs

Loppuunmyyty

27,00  24,30 

KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2011
Sivumäärä68
Koko227 x 165 x 8 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516279124

Rupikonna mulkoili sitä ulkonevilla silmillään ja lisäsi:”Ihan puudeli, hyvin herkkä ja kiharainen.” Korkki katsoi vieressään kurnuttavaa, rumaa rupikonnaa. ”Kohta sinä tietenkin vaadit, että minä pussaan sinua”, se heitti.

Kun Hertta vihdoin pääsee lomalle Henkselirouvan luo maalle, häntä odottaa varsinainen tunteiden myllerrys! Korkki-koira ja Ruutana potevat kumppaninkaipuuta, ja pihapiiriin ilmestyy kömpelönpullea rupikonna. Vain yksi pusu ja toiveesi toteutuu, sammakko kurnuttaa. Korkille se uskottelee olevansa lumottu puudeli ja Ruutanalle kuparinsävyinen kultakala. Hertallekin se lupaa prinssin vain yhdestä suudelmasta. Haihtuuko lumous ja mikä on Pusu-Sammakon salaisuus? Onko tiedemies Karstanperällä metkut mielessä ja tarvitaanko jälleen Rontonhorhan apua? Vai johdattaako Kompassi-kissan katoaminen ratkaisun jäljille?
Henkselirouva ja hänen koiransa Korkki on kirjailija ja ohjaaja Heidi Köngäksen ensimmäinen lastenkirja. ”Aloin kirjoittaa Henkselirouvaa tyttärentyttärelleni. Se on rakkaudella kirjoitettu, jotta ne yhdet silmät loistaisivat, jotta hän nauraisi, jotta hän jännittäisi. Toivon, että saman kokisivat myös muutkin lukijat”, Köngäs kertoo.
Liisa Kallio on kuvittanut useita satu- ja oppikirjoja, osallistunut moniin näyttelyihin sekä tehnyt omia kuvakirjoja. Hänen kuvissaan arki ja fantasia nivoutuvat luontevaksi kokonaisuudeksi. ”Saan työssäni astua uusiin maailmoihin ja ihmetellä asioita lapsen silmin.”

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkselirouva ja Pusu-Sammakko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516279124 Osastot: , ,