Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Henkselirouva ja hänen koiransa korkki

Heidi Köngäs

Loppuunmyyty

27,00  24,30 

KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2010
Sivumäärä77
Koko160 x 220 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516278462

Henkselirouvan keltainen talo tuntuu tyhjältä. Rouvan ikävä haihtuu, kun rantaan purjehtii lempeäkatseinen koira Korkki. Korkki hyppää mopon pakkarille, ja niin sitä mennään. Pian taloon putkahtavat myös Gunnar, Hertta ja pikku Martta sekä reipas kissanpentu Kompassi, jolla on erehtymätön suuntavaisto ja jonka lempiväri on lautasellinen kermaa.

Kummallisin kaikista on lehmä Kissle, joka on löytänyt kissan vaistot. Kun Kissle yrittää ammua, kuuluu naukaisu. Henkselirouva ystävineen alkaa tutkia saalistavan lehmän tapausta. Avuksi tarvitaan Rontto – puolivilli partaveikko, jonka ekologinen jalanjälki on niin pieni, ettei sitä synny sukkasillaankaan… Hilpeän lempeä, kesäinen kertomus ystävyydestä ja vieraanvaraisuudesta.
Henkselirouva ja hänen koiransa Korkki on kirjailija ja ohjaaja Heidi Köngäksen ensimmäinen lastenkirja. ”Aloin kirjoittaa Henkselirouvaa tyttärentyttärelleni. Se on rakkaudella kirjoitettu, jotta ne yhdet silmät loistaisivat, jotta hän nauraisi, jotta hän jännittäisi. Toivon, että saman kokisivat myös muutkin lukijat”, Köngäs kertoo.
Liisa Kallio on kuvittanut useita satu- ja oppikirjoja, osallistunut moniin näyttelyihin sekä tehnyt omia kuvakirjoja. Hänen kuvissaan arki ja fantasia nivoutuvat luontevaksi kokonaisuudeksi. ”Saan työssäni astua uusiin maailmoihin ja ihmetellä asioita lapsen silmin.”

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkselirouva ja hänen koiransa korkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516278462 Osastot: , ,