Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Helluntailainen

Petri Mäkilä

24,50 

  
KustantajaAikamedia
Julkaistu2019
Sivumäärä171
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789522524300

Millainen on ihminen klassisen helluntailaisen ajattelun mukaan, ja mitä käsite imago Dei, Jumalan kuva, tarkoittaa? Mikä on lankeemus ja mitä siitä seurasi? Miten helluntailaisuus on käsittänyt perisynnin?Tässä Petri Mäkilän teoksen uudistetussa painoksessa lukija pääsee tutustumaan moniin klassisen helluntailaisuuden opetuksiin. Kirjan alkuosassa tutustutaan myös helluntailiikkeen kirkkohistorialliseen taustaan ja teologiseen kehitykseen. Runsas alaviitteistö ja lähdeluettelo mahdollistavat syvällisen perehtymisen helluntailaiseen ajatteluun.

“Suomalaiset lukijat ovat saaneet huolellisesti tehdyn, selkeästi kirjoitetun ja tasapainoisella otteella tehdyn tutkimuksen siitä, mitä tämä maailmalla kaikkein nopeimmin kasvava kristinuskon haara opettaa ihmisen alkuperästä, luonteesta, lankeemuksesta ja pelastuksesta.”
– Veli-Matti Kärkkäinen
PETRI MÄKILÄ on Aikamedian lehtien vastaava päätoimittaja ja koulutukseltaan teologian maisteri. Kolmannen polven helluntailaisena herätysliikkeen historia, nykytilanne ja teologia ovat lähellä hänen sydäntään.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helluntailainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789522524300 Osastot: , ,