Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

GENESIS: Evankeliumi Mooseksen mukaan

Jukka Norvanto

Loppuunmyyty

25,00  22,50 

KustantajaPerussanoma
Julkaistu2014
Sivumäärä202
Koko145 x 205 x 18 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789518887051

Raamatussa on neljä evankeliumia, mutta viisi Mooseksen kirjaa.Vanhan testamentin sivuilla kerrotaan, kuinka kansan keskuudesta nousi aika ajoin esiin profeettoja, jotka muistuttavat israelilaisia Jumalan tahdosta. He muistuttivat kansaa myös liiton ehdoista, joihin sisältyi sekä siunauksia että kirouksia. Kansa alkoi vähitellen oppia, että Jumala kunnioittaa liittoa. Hän itse toimii ilmoittamansa lain mukaan ja edellyttää samaa myös kansaltaan.

Ihmeellisesti näiden tietyllä tavalla helposti ymmärrettävien viestien lomaan tai sisään liittyi myös jotakin enemmän ja syvällisempää. Jotakin sellaista, joka viittaa johonkin muuhunkin kuin juuri käsillä olevaan tapahtumaan tai aikaan. Jo Vanhassa testamentti itse näkee kirjoituksissaan viittauksia henkilöön, joka kerran tulisi maailmaan ja jossa tulisi näkyviin täydellisenä se, jonka tuloa tuossa vaiheessa vasta enemmän tai vähemmän selvästi aavisteltiin. Tosin joissakin yhteyksissä lupaus tulevasta – Messiaasta eli Jumalan Voidellusta – annetaan selväkielisestikin.
Jumala valmisti maailmaa tuhansien vuosien ajan Jeesuksen tulolle. Niinpä Vanhan testamentin sivuilta voi löytää Jeesukseen ja evankeliumiin viittaavia tapahtumia, henkilöitä ja myös periaatteita, jopa suoria ennustuksia.
Tässä teoksessa niitä etsitään erityisesti Ensimmäisestä Mooseksen kirjasta, Genesiksestä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GENESIS: Evankeliumi Mooseksen mukaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789518887051 Osastot: , ,